reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Blackberry <pocieszacz> co też nie wymyślą, nie mogę z tymi przepisami. Popytam co moja lekarka na to, bo nie pamiętam, żeby tłumaczyła mi coś o ilości kanałów. TYlko, że leczenie darmowe jest:wściekła/y: Ale Ty się nie denerwuj, bo to Ci nie wskazane, choć wiem, że to chyba niewykonalne. Kurka, żeby w takim okresie narażać nas na takie niedogodności i nerwy. Czyli jeszcze szybciej zobaczysz maleństwo- zazdroszczę.

Do WC ja też latam jak głupia, ale najgorzej przed spaniem- czasem do 4 razy no i w nocy obowiązkowo raz...

reklama
Ech ja tez teraz non stop latam do WC, jeszcze teraz to zapalenie pecherza to juz wogóle. Mam wykupić antybiotyk, juz wiem ze kosztuje coś kolo 32-35 zł, az sie zalamalam bo jeszcze do tego provag, witC i Biofer, bo hemoglobinka zaczyna spadac. No coz, ale i tak nic mi dzis humorku nie popsuje po wrazeniach z wizyty :))

Czesc dziewczynki:)
witam nowe mamy i zycze zdrowka chorujacym :*
Ja mam fatalny humor od dwoch dni, Czuje sie jak stara babcia. :-( Plecy mnie na dole tak bola ze czasem nie moge sie lozka podniesc.:-( Nogi mam spuchniete do tego stopnia ze nie moge do kapci wsadzic :szok: i na dodatek chyba robia mi sie zylaki (nie wiem napewno bo nigdy nie mialam) :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Bola mnie nogi strasznie, niektore zyly mam bardzo widoczne, popekane naczynka (to nawet na piersiach mam) Jezu jak ja bede wygladac po tej ciazy:(( to dopiero piaty miesiac i nie ma upalow zeby az tak puchly nogi. Brzuch popekal ze nie moge patrzec na siebie. Po prostu tragedia. Nie wiem czy z tym, trzeba isc pilnie do lekarza czy mozna poczekac tydzien do nastepnej wizyty.
A na dodatek wyslali mnie z przedszkola z Niko do logopedy bo powinien juz gadac. :-:)-(Moim zdaniem troche za wczesnie na panike ale jak chca to pojde, sama jestem ciekawa co mi powie ten logopeda.
Pomarudzilam strasznie, mam nadzieje ze u was lepiej buziaki.

Ewa, ja się tak czułam będąc z córcią w ciąży, teraz wręcz przeciwnie-czuję się super.Też bardzo puchłam i wszystko mnie bolało. Teraz nie wiem jeszcze co noszę w brzuszku,ale może to kwestia płci maluszka;-)
Pomyśl sobie że połowa już za Tobą:-)

Oli mam nadzieję,że humorek lepszy. A jak facet daje kasę to wykorzystuj,hehe:) Mój jak zobaczył wczoraj Twoją listę to powiedział ,że zwariowałam i po co nam to wszystko:)

szuszu ja się też tak czuję super, w poprzedniej czułam się koszmarnie, dwie różne ciąże, a dwóch chłopaków :-)
maggielepszy już :-), listy nie należy pokazywać facetowi :-D, oni tego nigdy nie zrozumią.

Ostatnia edycja:
ja sikam w pracy i w domu co ok 2 godziny, w nocy zwykle raz...

kurcze tez mam jakis zly nastroj, w sumnie dopiero ode popoludnia jestek taka drazliwa i nerwowa..az jem teraz strawberry cheese cake lody w koncu.........

reklama
Ja po rozmowach z moim mężem o liście zakupów miałam sen, że dziecko woziliśmy w wózku na zakupy, takim z hipermaketu. Konkluzja: z facetami o zakupach dla maluszków NIE ROZMAWIAMY :)

Do góry