reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Cześć sierpnióweczki!!

Zadko picze na forum ale czytam was codziennie.

Ja już też nie mieszczę się w stare spodnie, musiałam kupić już ciążowe, takie dziwne uczucie jak je pierwszy raz ubrałam.

A85 gratuluje terminu

Jutro mam wizytę trzymajcie kciuki aby wszystko było ok!!

reklama
oczywiscie, ze bedziemy trzymac kciuki...

a85 - no to zycze, zeby wszystko sie udalo zalatwic na czas... a moze maz sam napisze i oni tylko podpisza?? taki myk zrobic?? jak nie to przysiegly tlumacz wam zostaje....
tonya - i jak sprzatanie ?? ja w weekend wyprasowalam miesieczne pranie:)))

coś wymyślimy :) najważniejsze, że w środę już będziemy razem :)))
ja skończyłam pracować i idę spać...
chciałabym tak bardzo przeczytać wszystkie tematy, szczególnie te nowe, ale nie mam kiedy :( a jak już będę miała większy brzuszek i będę na L4 to naprodukujecie tam tyle, że do końca ciąży będę siedzieć i nadrabiać!:)
słodkich snów Sierpnióweczki :) odezwę się jutro z pracy jak znajdę chwilkę...
no i oczywiście trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty!

Mośka trzymam kciki za wizyte
Tonya ja gdzieś widzialam stroje do plywania dla cięzarnych z miejscem na brzuszek, są takie marszczone po bokach i myslalam czy nie kupić bo wiosna napewno bede chodzić na basen
a85 to super że uda się wam zalatwić wszystko. No i pokaż jaka kieckę zalożysz ;))

Czesc Dziewczyny!
Już kilka razy do Was napisałam ale jakos nie udało mi się jeszcze tu zadomowic :-) lecicie z tematami jak szalone a po pracy i położeniu Zosi spac ciężko Was nadrobic :-) ale może w koncu uda mi się zaklimatyzowac tuti :-) przyjmiecie mnie?? :-)

reksio83 witamy witamy w naszym gronie...;) i zapraszamy do częstszego pisania;)

dziewuszki ja lecę spać..;) wiec spokojnej nocy wam życzę;)

Ostatnia edycja:
reklama
Taycia ja mam termin na 29 :-) ale blisko siebie mamy :-) będziemy się wspierac jak inne Dziewczyny się już rozpakują a my będziemy się jeszcze kulac z brzuszkami hihihi ;-)
I dziękuję za miłe przyjęcie :-) postaram się częsciej zaglądac i pisac :-)

Do góry