reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Taycia ja mam termin na 29 :-) ale blisko siebie mamy :-) będziemy się wspierac jak inne Dziewczyny się już rozpakują a my będziemy się jeszcze kulac z brzuszkami hihihi ;-)
I dziękuję za miłe przyjęcie :-) postaram się częsciej zaglądac i pisac :-)

27 - 29 to prawie tak samo :-)z resztą mi się zmienia data porodu co wizytę u ginekologa :-)
Pisz,pisz i wpadaj jak najczęściej.. im Nas więcej , tym weselej :-) miłego wieczorku!

reklama
Witam dziewczynki wieczorkiem i po weekendowej nieobecnosci ..:-)
ale weekend mialam okropny..strachu sie najadlam jak nie wiem,otoz w sobote wieczorem zaczal mnie strasznie bolec brzuch,po chwili bol ustapil,ale dla pewnosci pojechalam do szpitala bo bol byl nie do wytrzymania,w szpitalu przesiedzialam 4h pani doktor stwierdzila zapalenie ukladu moczowego(nie majac jeszcze wynikow) no i dala skierowanie na USG..ale dopiero na dzisiaj rano,wiec cala niedziela to jedna wielka nerwowka.
Cale szczesnie..dzisiaj sie okazalo,ze z dzidzia wszystko wporzadku,macha nozkami,raczkami..niestety nie dala sobie zagladnac jeszcze miedzy nozki..okazalo sie tez,ze zadnej infekcji nie ma,takze nie wiedza czym w ogole wywolany byl bol.
Dobrze,ze wszystko dobrze sie skonczylo..:-)

Oczywiscie witam reksio 83,i trzymam kciuki za brzuchatki majace jutro wizyty .

Cześć:) Ale dzisiaj zimno:(
Reksio witamy.

Ja wczoraj robiłam generalne porządki. Mieszkanie lśni a mnie brzuch całą noc bolał bo jeszcze wymysliłam sobie wieszanie firanek! Głupia ja!
miłego dnia Wam życzę:)

Witam porannie!

Dziś herbatka i kanapka z serkiem camembert i ogórkiem kiszonym.

Wizyta u gina krótko streszczona na odpowiednim wątku.

reksio, Taycia z terminem porodu to tak bywa, ze się przesuwa. Najbardziej wiarygodny jest ten z pierwszego usg. Potem to juz od parametrów malucha zależy. Ja np. w 37 tygodniu miałam ważenie Franka, bo się chudziak zapowiadał i termin mi wyszedł na 28.10 :szok: a z OM miałam na 30.09. A urodziłam 06.10......no ale rodziłam 3250 g :-D......więc aparat usg "chciał" aby mały tuczył się miesiac jeszcze do ok. 4 kilo :-D:-D:-D. Także spójrzcie na pierwsze usg i tego się najlepiej trzymać.

Witam wszystkie nowe mamy.....i jak zwykle nie nadrobię co u "starych" forumowiczek ....

pozdrawiam

Witam;) ja właśnie przy śniadanku i ciepłej herbatce z cytrynka;) hih jak zwykle miałam dziwaczny sen..;) miłego dnia dziewczyny;)

maggie78 no to chwali się ze tak wysprzątałaś tylko chyba troszkę za dużo tego było jak an jeden raz cio? a jak teraz sie czujesz? mam nadzieje ze juz nic nie boli?

Witam z rana
Zaraz zrobie sobie herbatkę :)). Małgosiu zrobilaś mi smaka na ta zbożową musze dzis w sklepie kupić :))
Dzis mam w planach porządki w szafie, tym bardziej, ze nie dopinam sie w wiekszość jeansow, moj malzonek mnie pocieszyl, że to przecież dzidzia rośnie:eek:, no coż a mi pozostaje rozgladnać się za jakimis dzinsami, tuniki jakies mam choć potem pewnie i tak bede musiala jakies ciążowe kupić bo one sa z przodu dluzsze. Popatrze co jest na all ciekawego moze coś kupię.
A tymczasem ide jeszce cos wszamać:-D

Monila dzięki, już jest ok:) Mój m. mnie ochrzanił,że sama wieszałam te firanki tylko jakbym jego poprosiła to pewnie z tydzień bylibyśmy bez firanek:)

hih maggie skas to znam ..:) jakbym miała czekać aż mój mężuś ruszy tyłek i mi w czymś pomoże to wole sama to zrobić;) no to super jak już jest oki;) ciesze się bardzo;)

reklama
Cześć Dziewczyny!
Ja dzisiaj ledwo zapielam się w spodnie i tez zaczynam myśleć nad zakupem nowych ciuszkow. Brzuszek rośnie,ale góra jaka była taka jest. Cycki nie urosly mi chyba wcale! A szkoda :p
ja dzisiaj poranek zaczynam do nieudanych, pomimo tego,ze nie sciskalam się z miska :) nienawidze środków komunikacji miejskiej!
W samochodzie czytasz bilboardy a w autobusie ci chcesz!!! Jasne tylko jeszcze fajnie by było,żeby kierowca przyjeżdżał na czas! Moj przystanek jest 2 od zajezdni, a cały czas się spozniaja!
Na jem owsianke w pracy :) miłego dnia :))

Do góry