reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

maggie - mnie cały weekend wszyscy pouczali co można, a czego nie kobiecie w ciąży i podobno nie można podnosić rąk do góry - starałam się wysłuchać wszystkich rad ale jak usłyszałam że pasztet jest zabroniony to się załamałam bo ja ostatnio cały czas mam straszna ochotę na pasztet. Słyszałyście coś o tym nieszczęsnym pasztecie :)))

biedroneczka
- kawa zbożowa jest pyszna polecam :)

reklama
a85 no to widze ze u ciebie nadszedł już czas na wymianę garderoby;) hih a piersiami sie nie martw .. mam nadzieje ze ci urosna;p hih a jak nie to ja oddam ci połowe moich;) hih mi bedzie lzej i bede miała wymarzone mniejsze a ty bedziesz szczęśliwa bo będziesz miała większe;) hihi ja te znie lubie jezdzic srodkami komunikacji miejskiej... Miłego dnia i smacznej owsianki;)

mal-gosia witam;)

Cześć dziewczynki:-)-ja już po śniadanku i to obfitym:-D.
Mal-gosia-pierwszy raz słyszę takie "cuda" na temat pasztetów-ja jak mam ochotę to wcinam zwłaszcza z pomidorkiem lub ogóreczkiem:tak:
Zimno dzisiaj okropnie u mnie w Świnoujściu -12 :szok::-( gdzie ta obiecana wiosna:-(

Lana u mnie tez dzis strasznie zimno... brrr a na wiosnę to chyba przyjdzie nam poczekać do marca..

LANA dzięki z tymi wszystkimi zakazami to zwariować można tease2.gif

ojj można zwariować można;) dziewczyny a jak u was z ruchami maleństwa czujecie juz cosik?? bo ja sie nie moge doczekac pierwszych ruchowa.. codziennie wieczorem głaskam brzuszek a tam cisza...

mal-gosia ja też słyszałam coś o tym pasztecie zaraz po tym jak jadłam go przez miesiąc codziennie bo jedynie to mi wchodziło. ale dlaczego nie można jeść to nie wiem...
monila ja też chcę:) Chociaż mi już trochę urosły:)

Ja w spodnie już pisałam też się nie dopinam. Ale widziałam w h&m takie jeansy na gumce ( na 'normalnym') dziale i chyba sobie je kupię. Będą jeszcze na miesiąc lub dwa a po ciąży je spokojnie ubiorę:)

Witam sie z rana ;-)
Tez pije od jakiegos czasu kawe zbozowa <mniam>:-)
Mal-gosia ja tez slyszalm ale nie jem swojskiego tylko ze sklepu nie wiem czy to jakas roznica, ale ja tez nie umiem sie obejsc bez pasztetu qmpela jadla w ciazy i jakos nic jej nie bylo ani jej dzidziusiowi zdziwiona byla jak jej to powiedzialam ...
Ja kupilam fajne spodnie na allegro i nie za duza kasę ale niestety pomiary sie nie pokryly z tabeli z moimi i sa za duze musze odeslac zaplacic jezcze raz za przesylke i zamowic i wysla rozmiar mniejszy;-)
Dziś mam wizyte wiec prosze 3 majcie kciuki...
Witam nowe Mamy:-)

reklama
Do góry