reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

dzieki wielkie za wsparcie jestescie kochane :*****
mlody juz w domku, pani mowila ze dlugo nie plakal, pote ladnie sie bawil a jak sie rozkrecil to pokazal jaki potrafi byc "grzeczny" :-). Obiadek zjadl tylko nie chcial sikac ani razu. Za to jak do domu wrocil to nocnik napelnil po brzegi :-D
Zobaczymy jak bedzie jutro.
Ja @ dostalam po 2 miesiacach a potem juz bardzo regularnie :)
Gabinia fajnie ze juz po przeprowadzce pewnie od razu lepszy nastroj :)

reklama
Hej Kochane!!!

Ja już troche lepiej się czuje jednak jeszcze się kuruje. Mam nadzieje że w tym Roku już mnie nie bedzie dopadać grypa :). Dalej jestem troche jakby na innej planecie...

Skrobiecie i skrobiecie kochane że nadążyć nie idzie !!!! SZALONE KOBITKI !!!

Jeszcze się odezwe! Powodzonka Wszystkim życze i uważajcie na zdrówko !!!!

czesc kochane
ja znow tylko na sekunde bo jeszcze dwa dni do nowego okresu rozliczeniowego (internet)

piszecie ze dostalyscie @ po nap 8-9 miesiacach po porodzie, ja nie wiem czy chcialabym tyle czekac, bo jak przyjdzie i jest regularnie to mozna jakos zapanowac nad swoim cialem i ... mniejsze ryzyko zajscia w ciaze, wiadomo keidy bezpiecznie a kiedy nie
ja teraz czekam na malenstwo ale pozniej nie chcialabym odrazu koejnego dziecka... moze tak po kilku latach 3-4 :-)

karolap i z tym możne masz rację-bo większe ryzyko zajścia owszem i jest :-D.Ja wcale nie obraziłabym się gdybym dostała jednak dużo później.Choc wczoraj z M śmiałam się,że teraz to pójdziemy jak burza-z Amką stralismy się 10 m-cy,teraz po 1,5 roku się udało i przyzanm się,że nie sądziłam,ze się uda-a tu niespodzianka,więc kto wie-akurat jak nie pomyślimy...:szok:Niech będzie co ma byc.Dobra,bo jeszcze nie urodziłam Drugiego,a myślę o Trzecim.

Karolap, to wiesz pogadasz z ginem i on wam na pewno doradzi jakies zabezpieczenie. Teoretycznie jak karmisz to to jest bardzo dobra antykoncepcja,z tym ze trzeba karmic b.regularnie. U nas ta metoda była wystarczająca,ale wiem,ze nie zawsze,że są dziewczyny ktore zachodzą pomimo karmienia piersia. ale na tej zasadzie to po pigułce tez można zajsc w ciaze...eeee...wszystkiego w swoim czasie sie dowiesz na pewno:)-nie przejmuj sie tym teraz:).

Witam kochane
Ja dzis cały dzień mam mdlości, podsmazalam męzowi mieso na obiad i od jego zapachu tek mnie zmulilo że normalnie nie moge :baffled::baffled::baffled:
Ewak maly napewno sie zaklimatyzuje, na poczatku zawsze jest trudno ale jak sama widzisz panie powiedzialy ze sobie radzil wiec bedzie dobrze
Czekam w zasadzie na jutrzejszy dzien bo jutro rano czeka mnie USG, zobacze swoja kruszyne, mam nadzieje że jak poprosze doktora to nagra mi go na plycie bym mogla pokazać dumnemu tatusiowi ;))

Oooo...Biedroneczko to kciuki za jutro:). Zazdroszcze ci. Ja do środy muszę jeszcze poczekać na wizyte,a taka jestem ciekawa co u moich Bąbelków słychać. i wydaaje mi sie ,ze czuje od kilku dni ruchy,ale są na razie tak subtelne,ze ich nie zapisałam,czekam na jakis bardziej jednoznaczny znak od mojej dwójeczki:)

Jutro tez Monilla ma wizytę za nia tez trzymam kciuki
Natt ja sie juz doczekać jutra nie moge :-D, tobie też szybko zleci czas do środy:-D
No kochane ja juz po obiadku, warzywka z ryżem i kurczakiem, dla meża bardziej doprawione, ja na delikatnie bo od zapachow niektorych przypraw mnie muli:baffled:
Teraz ide troche poleniuchować hehehe

reklama
Biedroneczka bede trzymac jutro kciuki za was;):)

dziewczyny nie wiem co mnie dziś napadło ale zjadłam całe opakowanie miśków żelowych;) i to takie porządne opakowanie;) a teraz będę wcina popcorn;) hiih zmykam na tv:) dzis juz raczej mnie nie bedzie na bb takze miłego wieczorku i spokojnej nocki wam zycze;):* i trzymajcie jutro kciuki;)

Do góry