reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Cześć Dziewczyny!
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty!!! napewno będzie dobrze!!!
ja czuje się już lepiej, teraz tylko męczy mnie kaszel i jeszcze słaba jestem,
mam L4 do końca tygodnia, więc odpoczywam :))
zjadłabym coś, ale nie wiem co! kiedy będzie mi się chciało normalnie jeść!!!
nie zjadłam od początku ciąży ani trochę pomidora, a tak lubiłam
i czipsów nie jem! a przed ciążą jadłam, teraz na sama myśl jest mi niedobrze, ratunku!!!!co mam jeść?
i nawet moich lodów jeść teraz nie mogę bo chora jestem :(
co Wy tam jecie co?:)))

reklama
a ja nawet swoich ulubionych żelek nie jem, bo nie mam na nie ochoty, a Mamcia jak się dowiedziała, że jestem w ciąży kupiła mi takie wielkie opakowanie i leży,
Monila wpadaj do mnie jak wyzdrowieje to Ci dam moje żeleczki :)

Monila to za ciebie tez kciuki zaciśnięte :)

Ja wcinam wszystko najbardziej smakują mi tosty z pieczarkami :)) no i cytryna :)))) ostatnio w weekend zjadłam 6 cytryn :)

hej babeczki, chyba do wszytskich sie nie odniose ale sprobuje:

NATT spoznione ale szczere i serdeczne zyczenie imieninowe, wszytskiego naj naj kochana! no i fajnie ze spedzilas taki mily weekend i gratki dla przewijaka, pokazuj koniecznie!

MALGO super ze wracasz do "zywych" i ze zaczynaja smakowac Ci potrawy, rozumiem Cie doskonale, to niezwykly luksus po pierwszych tygodniach...

EWAK nie martw sie, bedzie dobrze, synek szybko sie zzaklimatyzuje w przedszkolu, z mojego doswiadczeie Ci powiem ze wiele zalezy od Twojego nastawienia, moja corcia byla 2 razy przyzwyczajana dop przedszkola: w pierwszych adaptacja trwala baaaaardzo dlugo i byla ciezka, bo tak naprawde ja jeszcze nie bylam gotowa do oddania Lusi do przedszkola, a gdy zmienialismy po ponad roku to przedszkole adaptacja w drugim trwala 2 dni, wiadomo miala doswiadczenie z pierwszego ale i w duzej mierze ja wiedzialam ze nie czynie nic zlego corci i ze bedzie ok! powodzenia!

GABINIA super ze sie przeprowadzilas, do niemiec juz?

MONILA trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte!

co do okresu po porodzie ja dopstalam po ponad roku he he, na razie w ogole o tym nie myle

tym ktore nie maja apetytu zycze dobrych smaczkow i dobrej nocy

Ostatnia edycja:
GABINIA super ze sie przeprowadzilas, do niemiec juz?

no nie jeszcze nie ;/
wróciłam ze wsi do miasta mimo że tam miałam 120 m2 a tu tylko 50 ale co miasto to miasto tym bardziej ze dzieci tu chodzą do przedszkola i szkoły :)
a z dojazdami to ciężko ...a zima.... matko ile ja się naszuflowałam sniegu sama .....
płakałam zanim zrobiłam sobie wyjazd na drogę ...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

myślę ze jak wszystko dobrze pójdzie to do niemiec wyruszę tuż po zakończeniu roku szkolnego
ale zanim wyjazd - sprawa w sadzie o zgodę na wyjazd

jutro wizyta o 16 ale mam cykora ..... jak nigdy :szok::szok::szok:

reklama
dzięki dziewczyny ;-)

a czy wy tez macie takie zmienne nastroje??
jeju ja juz nie mogę ciągle ryczę albo się złoszczę a czasami pękam ze śmiechu .....

mój mąż wysiada przy mnie ....

Do góry