reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Monila LANA - super ze chociaż wirtualnie możemy się razem kawki (herbatki) napić :)

Ewa - 3maj się dzielnie

reklama
Witajcie Brzuchatki!Miło mi,że ktoś jeszcze o mnie pamięta.:tak:
Z miłą chęcią pisze się na wspólna Kawkę.
Ewa trzymam kciuki-także przezywałam pierwszy dzień Córci w przedszkolu-tyle tylko,że Ona przez pierwsze 3 dni zaaklimatyzowała się super,a potem-płacz.Ja na czwarty dzień jak wracałam w przedszkola ryczałam jak bóbr-z żalu,z tęsknoty...ale cały czas sobie powtarzałam,że przecież Jej nie krzywdzę,bo to dla Jej dobra.Pisz kochana-wesprzemy!

Kobitki trzy dni temu powinnam dostać miesiączkę-to już 3,która mnie ominęła,dzięki Orzeszkowi :-D-jestem z lekka podbuzowana-ale dajemy radę-ja cudnie,że nie muszę się przejmować podpaskami,tamponami :sorry:A jak u Was z tą sfera życia.

edyta.editt ja tez na całe szczęście nie muszę myśleć o podpaskach i tamponach;):) jak cudnie nie miec @ :):)

Monila i oby tak dalej!Ja po porodzie dostałam pierwszą @ po 3 miesiącach,więc za dużo to też nie odetchnęłam,ale co tam rok bez to i tak dużo :-D

Witam i ja :) przy herbatce

Ja dostałam 8 miesięcy po porodzie , jakby nie patrzeć prawie 1,5 roku bez @ ! :)

Dziewczyny witajcie
Dzis mi chyba bedzie potrzebna grupa wsparcia. Niko wlasnie odprowadzilam 1 raz do przedszkola, niestety nie obylo sie bez placzu i krzyku "mama" ktory do tej pory mam w uszach :( udalo mi sie poplakac dopiero jak wyszlam ale nerwowa jestem do tej pory i roztrzesiona.:-( przepraszam ze wam marudze.

wiem co czujesz .... pracuje w przedszkolu i widze na codzień jak rodzice przeżywają rozstanie z dziećmi .
nie jest im napewno łatwo ale gewarantuję ci że żadne dziecko nie płacze przez cały dzień za rodzicami to tylko na wejsciu jest bunt :)
panie mają cała gamę sztuczek którymi zajmą dziecko tak że nie będzie myślało o tym rozstaniu ;))

3maj się :))

Hej Kochane Sierpnióweczki:)

Wooow! co to był za weekend! goście,goście,goscie....z jednej strony fantastycznie bo ja uwielbiam ludzi i takie spędy domowe,ale przyznam,że ciutek sie zmeczyłam;-). No do tego stopnia,że na kompa to juz absolutnie nie miałam sił,tylko zaraz po wyjściu ostatniej osoby pakowałam sie do wyrka i lulu:).
Spóźnione ale...baardzo dziekuję za życzenia dziewczynki:)

Ewak,tez sie napatrzyłam na takie pierwsze dni dziecka w przedszkolu i jest dokładnie tak jak pisze Gabinia:)-takze głowa do góry i przede wszystkim ty wyluzuj to i Małemu sie udzieli twoj spokój i opanowanie:). Ale tez nie ma co sie oszukiwać adaptacja dziecka musi chwilke potrwać:),ale bedzie dobrze na pewno!

Kurcze tonya,narobiłas mi smaku na taki domowy chlebuś...kurcze tyle razy chciałam taki sprzet kupic i jakoś zawsze cos było ważniejszego. Ja w sumie tez baardzo mało pieczywa jadam,ale takie domowe...mmmm...kusisz kusisz....

zyczę zdrówka zaziebionym sierpnióweczkom,aaa i ja tez słyszałam,że jest w aptekach jakas taka nowośc w postaci syropu i ponoc jest to jedyny bezpieczny syropek dla ciezarówek...może warto sie zainteresować..może i to skuteczne faktycznie...choć fakt faktem,ze kazda infekcja czy sie cos robi czy nie to i tak 7 dni z głowy sie ma...ale moze przebieg chociaz łagodniejszy bedzie:)

No nic. Ja zachorowałam własnie na bosu,ogladałam juz w sklepach ,jeszcze lookne na allegro i chyba sobie sprawie,a co! kolejny sprzecik do domowej siłowni:)

Aaa..i musze sie wam jeszcze pochwalic ,ze dostałam od moich rodziców tę torbę z przewijakiem,ktorą sama chciałam kupic dla bliźniaków-jest boosssska! wkleje potem foto:). Bardzo sie ucieszyłam bo to kupe kasy kosztuje,a jeszcze moi taką najwiekszą wybrali,takze sie naprawde wykosztowali...ale ja i tak bym ją tez kupiła bo jest tego warta i juz:).

Buźka

Witam natt po balowałas;) hih to teraz mozesz do nas wrocic;) hih poslij tu jakis kawałek tortu nam:))

pochwal sie ta torba bom ciekawa;))

reklama
Małgoniu, nie przepracuj sie tylko kochana:)

A co do @ to ja dostałam pierwszą po porodzie 13maja,także az 9 miesięcy po porodzie-bosssko! mam nadzieje,że teraz tez dłuuugo nie przyjdzie;-). A a po majowej to dopiero w sierpniu potem dotałam(tak mi sie długo regulowało wszystko. Od wrześnie dopiero było jak w zegarku,a z październikowej @ juz była fasolka a właściwie dwie fasolki;-)

Do góry