reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

dzieki wielkie za wsparcie jestescie kochane :*****
mlody juz w domku, pani mowila ze dlugo nie plakal, pote ladnie sie bawil a jak sie rozkrecil to pokazal jaki potrafi byc "grzeczny" :-). Obiadek zjadl tylko nie chcial sikac ani razu. Za to jak do domu wrocil to nocnik napelnil po brzegi :-D
Zobaczymy jak bedzie jutro.
Ja @ dostalam po 2 miesiacach a potem juz bardzo regularnie :)
Gabinia fajnie ze juz po przeprowadzce pewnie od razu lepszy nastroj :)

reklama
Hej Kochane!!!

Ja już troche lepiej się czuje jednak jeszcze się kuruje. Mam nadzieje że w tym Roku już mnie nie bedzie dopadać grypa :). Dalej jestem troche jakby na innej planecie...

Skrobiecie i skrobiecie kochane że nadążyć nie idzie !!!! SZALONE KOBITKI !!!

Jeszcze się odezwe! Powodzonka Wszystkim życze i uważajcie na zdrówko !!!!

czesc kochane
ja znow tylko na sekunde bo jeszcze dwa dni do nowego okresu rozliczeniowego (internet)

piszecie ze dostalyscie @ po nap 8-9 miesiacach po porodzie, ja nie wiem czy chcialabym tyle czekac, bo jak przyjdzie i jest regularnie to mozna jakos zapanowac nad swoim cialem i ... mniejsze ryzyko zajscia w ciaze, wiadomo keidy bezpiecznie a kiedy nie
ja teraz czekam na malenstwo ale pozniej nie chcialabym odrazu koejnego dziecka... moze tak po kilku latach 3-4 :-)

karolap i z tym możne masz rację-bo większe ryzyko zajścia owszem i jest :-D.Ja wcale nie obraziłabym się gdybym dostała jednak dużo później.Choc wczoraj z M śmiałam się,że teraz to pójdziemy jak burza-z Amką stralismy się 10 m-cy,teraz po 1,5 roku się udało i przyzanm się,że nie sądziłam,ze się uda-a tu niespodzianka,więc kto wie-akurat jak nie pomyślimy...:szok:Niech będzie co ma byc.Dobra,bo jeszcze nie urodziłam Drugiego,a myślę o Trzecim.

Karolap, to wiesz pogadasz z ginem i on wam na pewno doradzi jakies zabezpieczenie. Teoretycznie jak karmisz to to jest bardzo dobra antykoncepcja,z tym ze trzeba karmic b.regularnie. U nas ta metoda była wystarczająca,ale wiem,ze nie zawsze,że są dziewczyny ktore zachodzą pomimo karmienia piersia. ale na tej zasadzie to po pigułce tez można zajsc w ciaze...eeee...wszystkiego w swoim czasie sie dowiesz na pewno:)-nie przejmuj sie tym teraz:).

Witam kochane
Ja dzis cały dzień mam mdlości, podsmazalam męzowi mieso na obiad i od jego zapachu tek mnie zmulilo że normalnie nie moge :baffled::baffled::baffled:
Ewak maly napewno sie zaklimatyzuje, na poczatku zawsze jest trudno ale jak sama widzisz panie powiedzialy ze sobie radzil wiec bedzie dobrze
Czekam w zasadzie na jutrzejszy dzien bo jutro rano czeka mnie USG, zobacze swoja kruszyne, mam nadzieje że jak poprosze doktora to nagra mi go na plycie bym mogla pokazać dumnemu tatusiowi ;))

Oooo...Biedroneczko to kciuki za jutro:). Zazdroszcze ci. Ja do środy muszę jeszcze poczekać na wizyte,a taka jestem ciekawa co u moich Bąbelków słychać. i wydaaje mi sie ,ze czuje od kilku dni ruchy,ale są na razie tak subtelne,ze ich nie zapisałam,czekam na jakis bardziej jednoznaczny znak od mojej dwójeczki:)

Jutro tez Monilla ma wizytę za nia tez trzymam kciuki
Natt ja sie juz doczekać jutra nie moge :-D, tobie też szybko zleci czas do środy:-D
No kochane ja juz po obiadku, warzywka z ryżem i kurczakiem, dla meża bardziej doprawione, ja na delikatnie bo od zapachow niektorych przypraw mnie muli:baffled:
Teraz ide troche poleniuchować hehehe

reklama
Biedroneczka bede trzymac jutro kciuki za was;):)

dziewczyny nie wiem co mnie dziś napadło ale zjadłam całe opakowanie miśków żelowych;) i to takie porządne opakowanie;) a teraz będę wcina popcorn;) hiih zmykam na tv:) dzis juz raczej mnie nie bedzie na bb takze miłego wieczorku i spokojnej nocki wam zycze;):* i trzymajcie jutro kciuki;)

Do góry