reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Oli.B ale ci zazdroszczę tych motylkow..:) tez bym juz chciała poczuc mojego motylka;)) to musiało byc superowe uczucie:))

ooo wiedzę ze saga już zaczęła remoncik pokoju dla maluszka..;) my tez będziemy remontować pokoik dla maleństwa .. ja to już nawet wiem jak on bedzie wygladał;) i gdzie co bedzie stało;)tylko jak mój małżonek znajdzie troche czasu wolnego bo biedak pracuje po 12h i nie mam serca jeszcze remontu mu na głowe zwalac..

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny!
Mnie rozlozylo :( miałam wczoraj wejść na bb z kompa,ale nie miałam siły. Tak się złe czułam. Miałam temp ponad 37 stopn,a wieczorem spotkanie bliskie nawet nie z wc bo za daleko,a z miska :( krew mi z nosa leciał,jakaś porażka i już nie wiem czy wymiotowalam przez ciążę czy z przeziebienia. Rano pierwsze co spotkanie z miską,ale ostro wybrałam się do pracy. Wygonili mnie do domu. Idę zaraz do lekarza. Także idę do lekarza i dam znać jak wrócę.

a85 biedaku do lekarza może idź
devi sauna na pewno nie ale masaże tak, tylko musisz powiedzieć że jesteś w ciąży to inny zrobią.
'hotel zajefajny :-)

Devi hotel superowy:)udanego wypoczynku zycze;)

a85 biedna ty<przytul> daj znać odrazu po wizycie u lekarza co i jak i dobrze ze cie z pracy wygonili;)

a85 niedobrze to wyglada, daj znac jak wrocisz od lekarza.
devi ale ci zazdroszcze :) nalezy sie po egzaminach - powodzenia oczywiscie.

Devi w ciaży sauna napewno nie
Masaże po 12 tyg ciazy jak najbardziej, bo we wczesnej ciazy jest niewskazane. Przy czym przed masażem trza tez masazystę poinformowac o fakcie ciąży, sa rejony, ktorych w trakcie ciazy nie powinno sie za mocno uciskac, masazysta musi wiedziec że może zastosowac tylko tzw "bezpieczne techniki"

reklama
Dziękuje za informacje,
tak myślałam ze sauna nie za bardzo,
na masaż tez raczej nie pójde bo troche szkoda mi kasy
basen wystarczy :)

Do góry