reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dziękuje bardzo za takie wyróżnie :)

No a teraz zaczne sie rządzic hehehheeeh
Juz poczyniłam pierwsze kroki i idac przykładem inncyh grup z ciężarówkami przeniosłam na samą górę watek z listą sirepniówke co by od razu było wiadomo kto tu jest sierpniówka i kiedy rodzi:) Mam nadzieje ze Wam to odpwoiada :)

Dziewczyn których nie ma na liscie, niech wysla priva z danymi do musia05, która zajeła sie lista.:)

reklama
a u mnie za oknem śniezyca.....buuuuuu. Ja chce wiosny :angry:

a85 kuruj się kochana i odpoczywaj. Nie ma żartów teraz.

Devi ale masz fajnie z tym spa. Kurcze ale bym se zległa na wekend w jakimś hoteliku....

Oli.b no to się motylek rozkeca na dobe:) Fajnie. Ja cały czas czekam i nasłu****e. Mamy podobny termin ciązy i czasami coś odczuwam ale nie wiem czy to nie gazy w jelitach :-D. Ja też szczupła jestem i też normalnie stopę przez brzuch widziałam na końcówce, bo tylko skóra nas moja dzieliła hehehe. Ale ruchy poczułam z początku 19 tygodnia. Ty szybciej więc może muszę jeszcze tydzień dwa poczekać........a wiem jakie to superowe uczucie czuć brykającą fasolę :rofl2:.

Wiecie właśnie mnie tak naszło....skoro mamy 3 moderatorki to może by otworzyć wątek foto, gdzie bysmy się mogły poznać "bardziej" znaczy chocby z twarzy hehehe. No ale trzeba by go ZAMKNĄĆ i zrobić tylko dla nas dostęp, żeby nikt niepowołany tam nie buszował. Co wy na to?
Jakoś tak na otwartym nie mam potrzeby umieszczać swojego np. brzucha dla całego świata :baffled:.

No i po II śniadanku....papa

Marcelina- patrzac na ilosc dołaczonych usmiechnietych buziek chyba faktycznie humor powraca. a klinet pewnie nie zle speszony....uspokój go przy najblizszej jego wizycie :)

JJ- chyba nie mamy mozliwosci zrobienia wątku tu na sierpniówkach który byłby dostepny tylko dla nas poniewaz nie jetesmy w zadne sposób "zapisane" do sierpniówek wiec skad by było wiadomo kto moze wejsc a kto nie na ten watek.

Nie znam się na tym technicznie ale moderatorki to opanują na pewno. My na Bydgoszczy mamy taki wątek zamknięty i inni też. Podaje się adminowi jakie nicki mają miec dostęp np. devi i nikt inny tam nie wejdzie. a dwóch takich samych nicków nie może być na forum. Więc sprawa jest prosta.

hej babeczki, produkcj jak zawsze pierwsza klasa!
DEVI ´gratki moderatorko i wiele przyjemnosci w spa! suuuuuuuuuuper!
MAl gosia ja wloski zrobilam u frza szamponem bez amoniaku, polecam uczucie luksusu jak juz sie ma duzy odrost jak ja mialam he he

GOSIA odpoczywaj kochan, dobrze ze plamienie bylo jedorazowe!

A85 kuruj sie kochana! ech ten luty, duzo osob choruje... JAK BYLO Z TA WIOSNA?

MARCELINAA dobrze ze humorek powraca! dobrze dogadalas facetowi! ja Wam powiem brzuch moj w porownaniu z rana i wieczora to 2 swiaty..rano maly a wieczorem 6 mc normalnie,...

JJ ja tez mam pewne obawy dlatego az tak sie nie uzewnetrzniam, ale mysle ze kiedys powstaje taki watek zamkniety, NATT tez wspominalas, prawda?
kurcze od wczoraj mam bole krzyza, pamietam takowe pod koniec ciazy, ale juz? ma ktoras z Was problemy? co robic?

Nie znam się na tym technicznie ale moderatorki to opanują na pewno. My na Bydgoszczy mamy taki wątek zamknięty i inni też. Podaje się adminowi jakie nicki mają miec dostęp np. devi i nikt inny tam nie wejdzie. a dwóch takich samych nicków nie może być na forum. Więc sprawa jest prosta.

JJ- a może chodzi ci o zamknieta grupa?? ale ja moze założyć kazdy, tylko na grupach a nie na forum :) I moze byc otwarta lub tylko na zaproszenie.

Lana- widziałam ten filmik..ale kurcze mnie on jakos nie rusza choc faktycznie ładnie jest zrobiony :)

susumali ja mam tak samo :) rano brzucha nie widać nic, a wieczorem 6 miesiac i wszyscy w szoku, że już tak widać :)

Jestem za takim wątkiem zamkniętym :))

i właśnie zaczęłam się cieszyć, że zabrał mnie dzisiaj mój G z pracy :) bo mam nową przyjaciółkę miskę i fajnie się dogadujemy ostatnimi czasy, na widok jedzenia uścisnęłyśmy się mocno :))) szok!:p haha

reklama
JJ u mnie też snieżyca , Grudziądz po sąsiedzku ;)

devi- no może nie tryskam dziś jakoś wielce :biggrin2: ale po 15tej jak wyjdę z pracy i poczuję, że już łikend, to się wszystko zmieni :-D

Devi- wcale nie mam ochoty prostować tego Klienta.
Jakoś nie lubię, jak obce osoby się za bardzo wpychają w moje sprawy :-D

Pracuję w jednej z najbardziej plotkarskich firm w Polsce.
Przynajmniej można odnieść takie wrażenie.
Jest nas w biurze 7 a reszta to pracownicy na hali produkcyjnej.
I Ci pracownicy właśnie, lubują się w wymyślaniu różnych historii na nasz temat.
Od wtorku wisi ogłoszenie, że szukamy kogoś do mojego działu.
Docelowo to ma być zastępstwo za mnie, od kilku dni mamy już najazdy, niby przypadkiem, ktoś wpada zapytać co słychać, mimo- że normalnie np. z nim nie gadasz wielce, a potem zwinnie przeskakuje na temat- po co ktoś nowy będzie tu zatrudniany.
Koleżanka wymyśliła niezłą bajkę- i już lata po hali, aż huczy.
No ale .. mojego brzucha już za chwilę, nie uda się ukryć, jak będzie rósł tak jak rośnie.
Już mi się rzygać chce, jak sobie pomyślę o tych spojrzeniach, fałszywych uśmiechach i gratulacjach, a nie daj boże żeby się jeszcze ktoś do mojego brzucha łapskami pchał.

Do góry