reklama
Oli.B ale ci zazdroszczę tych motylkow..
tez bym juz chciała poczuc mojego motylka
) to musiało byc superowe uczucie
)
ooo wiedzę ze saga już zaczęła remoncik pokoju dla maluszka..
my tez będziemy remontować pokoik dla maleństwa .. ja to już nawet wiem jak on bedzie wygladał
i gdzie co bedzie stało
tylko jak mój małżonek znajdzie troche czasu wolnego bo biedak pracuje po 12h i nie mam serca jeszcze remontu mu na głowe zwalac..
ooo wiedzę ze saga już zaczęła remoncik pokoju dla maluszka..
Ostatnia edycja:
Kupiliśmy sobie na Gruponie taki wyjazd i czas go w koncu zrealizować
Hotel Dosłońce Conference & SPA Z masaży raczej zadnych nie skorzystam głownie basen i odpoczynek. W pakiecie mamy tez romantyczna kolacje
A czy z sauny moge korzystac??
A czy z sauny moge korzystac??
a85
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny!
Mnie rozlozylo
miałam wczoraj wejść na bb z kompa,ale nie miałam siły. Tak się złe czułam. Miałam temp ponad 37 stopn,a wieczorem spotkanie bliskie nawet nie z wc bo za daleko,a z miska
krew mi z nosa leciał,jakaś porażka i już nie wiem czy wymiotowalam przez ciążę czy z przeziebienia. Rano pierwsze co spotkanie z miską,ale ostro wybrałam się do pracy. Wygonili mnie do domu. Idę zaraz do lekarza. Także idę do lekarza i dam znać jak wrócę.
Mnie rozlozylo
biedroneczka1980
Fanka BB :)
Devi w ciaży sauna napewno nie
Masaże po 12 tyg ciazy jak najbardziej, bo we wczesnej ciazy jest niewskazane. Przy czym przed masażem trza tez masazystę poinformowac o fakcie ciąży, sa rejony, ktorych w trakcie ciazy nie powinno sie za mocno uciskac, masazysta musi wiedziec że może zastosowac tylko tzw "bezpieczne techniki"
Masaże po 12 tyg ciazy jak najbardziej, bo we wczesnej ciazy jest niewskazane. Przy czym przed masażem trza tez masazystę poinformowac o fakcie ciąży, sa rejony, ktorych w trakcie ciazy nie powinno sie za mocno uciskac, masazysta musi wiedziec że może zastosowac tylko tzw "bezpieczne techniki"
reklama