reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam z rana kochane
Ja przy sniadanku i herbatce:tak:
Gosiu cieszę sie że wszystko z Wami w porzadku, dbaj o siebie i sie nie przemeczaj, zobaczysz minie jeszce ze 2 tyg i juz bedziesz spokojniejsza. Choć w 100% cie rozumiem z obawami dwa razy poronilam i teraz tez jak w tamten weekend dorwaly mnie silne skurcze jechalam do lekarki do szpitala by sprawdzila co i jak, tak juz chyba z nami jest :tak:, no ale nie ma co zobaczysz dotrwamy wszystkie do końca do szczęsliwego rozpakowania dwupaku ;-);-);-)

reklama
Witam;) ja właśnie śniadanko wchłaniam;) ojj u mnie ślicznie słonko dziś świeci ..;) życzę wam takie słonko jak ja mam;) ojj w nocy same koszmary mi sie snily..;/budziłam sie co chwile ...;/ miłegoi i słonecznego dnia kobitki:)

Dzień dobry :-)
JJ ja też kanapeczki z serkiem i ogórkiem dziś :-)
Gosia dobrze że wszystko w porządku

A ja wczoraj sobie leżałam, a w brzuchu ........ MOTYLEK LATAŁ
clap.gif
. Już kilka dni temu czułam pierwszy ruch, ale był tylko taki pojedynczy. A wczoraj to prawdziwe szaleństwo było
509.gif
509.gif

Dzień dobry :-)
JJ ja też kanapeczki z serkiem i ogórkiem dziś :-)
Gosia dobrze że wszystko w porządku

A ja wczoraj sobie leżałam, a w brzuchu ........ MOTYLEK LATAŁ
clap.gif
. Już kilka dni temu czułam pierwszy ruch, ale był tylko taki pojedynczy. A wczoraj to prawdziwe szaleństwo było
509.gif
509.gif

Kochana ale rewelacja super to musiało być uczucie :)

Witam sie dziewczny dziekuje za slowa otuchy to dla mnie duzo;-)
Ewa nie stresuj sie na pewno wsyztsko bedzie ok a noc szybko minie i bedzie i dziecko wroci do Ciebie;-)
Gosia ciesze sie ze wsyztsko w porzadku:-)
Oli zazdroszcze ja juz bym chciala poczuc te motylki ale przy moim tluszczu to chyba sobie poczekam:p
Ja dzis zjadlam tosty z nutella i ciepla herbatka z cytrynka:-) dzis dalszy ciag remontu pokoiku dla naszego dzieciaczka ...do pozniej mlego dzionka wszystkimpapa.gif

Ciekawe kiedy ja poczuje cos w brzusiu???
Odpoczywam dziewczyny - bez obaw... dzidzia najwazniejsza jest....
Leze sobie i patrze tylko na te paprochy na podlodze, ktore musze odkurzyc a nie chce mi sie...
u mnie tez dzis sloneczko wiec pojde sobie pozniej na spacerek...

yggghhh napisałam sie i mi sie skasowało :(
jeszcze raz:

Gosiu- odpoczywaj duzo:) Ciesze sie ze palmienia juz ustapiły :)
Oli.B- ale ci zazdroszcze tych motylków...z tego co pamietam jestes tez z tych wciaz plaskich na brzuchu...myslisz ze motylki sa spowodowane tym ze malenstwo jest blizej scianek brzuszka i sie szybciej czuje ?? Oby :)
Mnie mama dziś pocieszyła ze skoro poczatek ciązy mam idetyczny jak ona miała to i brzuch pewnie mi wyskoczy tak jak jej czyli ok 5-6 miesiaca:/ Choc móglby sie juz troche zaokraglic....z drugiej strony dobrze by bylo gdybym nie tylko skłonnosci do przebiegu ciazy odziedziczyla ale i porod bo moja mama rodziła szybko i sprawnie :)

Mnie dziś znowu głowa boli:/ To moja główna przypadłosc ciazowa:/
Przede mna weekend z egzaminami na uczelni a od poniedziałku 3 dni wolnego- jedziemy do SPA pod Kraków :)

ja w pierwszej poczułam w 16 tyg., Devi ważę 42 kg jestem bardzo szczuplutka i pewnie dlatego,o sama się dziwiłam że tak wcześnie tym razem.
W pierwszej ciąży widziałam pod koniec przez brzuch rączki, pięte, główkę taka jestem chuda
też prościej mi wyczuć, bo już wiem jak to jest :-)

sagunia ale ci zazdroszczę tego pokoiku, ja nie mam co urządzać po prostu Pitra do innego łóżeczka przetransportuje :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Oli remont i urzadzanie fajne tylko te sprzatanie tego syfu beh:pale sie przezyje;-)
devi spa ahh moje marzenie....

Do góry