witajcie z całego serca, dołączam i ja do Was - termin na 20 sierpnia
W przyszłym tygodniu mam usg genetyczne, trochę się boję ..
ja mam termina na 19 sierpnia a usg genetyczne już w piatek...i nie boje sie nic a nic bo co ma byc niby zle :?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witajcie z całego serca, dołączam i ja do Was - termin na 20 sierpnia
W przyszłym tygodniu mam usg genetyczne, trochę się boję ..
bierzcie, bierzcie przykład bo Wy tu strasznie panikujecie A dobrze bedzie przeciezto zaczynam brać z Ciebie przykład
Co do wychowawczego, to ja planuje 6 miesiecy po porodzie wrocic do pracy. Lubie swoja prace i nie jestem osoba, ktora potrafi wysiedziec w domu. Chyba, ze mi sie po porodzie wszystko w glowie po przestawia. Tymczasem uwazam, ze zlobek to nic zlego i dobrze jest jak sie dziecko socjalizuje z innymi, latwiej wtedy przejsc przez przedszkole i szkole.
Tymczasem uwazam, ze zlobek to nic zlego i dobrze jest jak sie dziecko socjalizuje z innymi, latwiej wtedy przejsc przez przedszkole i szkole.