reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam
Ja przy herbatce juz po dwuturowym sniadanku, najpierw w lózku ryz beleriso by cos bylo w żolądku a pozniej kanapka z szynka i ogorkiem ;))
Monilla tez mam 08.02 wizyte, a dokladnie USG :-D
Ja też musze juz ufarbować wlosy, w 5 czy 6 tyg nakladalam tylko szampon, taki zmywalny, który nie śmierdzi ;-), bo balam sie że zapach farby mnie odrzuci i bedzie mi sie krecić w głowie, jeszcze troche tak mam przy różnych chemicznych srodkach,a le mysle, ze jak wejde w 4 miesiąc to te przypadłości odejda i spokojnie naloże farbę.
Dzis w planach mam byczenie przez caly dzień
A ruch w ciazy bardzo polecany wszelkie ćwiczenia usprawniaja ciało, fakt odradzam sportów ekstremalnych, ja np chodze na plywalnie.
Co do powrotu po pracy po urodzeniu maleństwa to juz sie zastanawialam czy ewentualnie po macierzyńskim nie wrócić na pol etatu, albo 3/4, ale tak by np miec dyżury wtedy gdy mąż bedzie w domu, fakt zostawały by popołudnia i nocki, nie wiem czy to dobre rozwiazanie, bo po nocce w szpitalu czlowiek jest zmeczony, a przeciez dzieciaczki czasami nie wybieraja i zachciewaja przyjść na świat np o 2 w nocy ;)). Tak wiec pomysle czy nie będzie to jednak wychowawczy

Ostatnia edycja:
reklama
ooo ja tez bym pociwczyla ale wlasnie intensywniej niz pilates...jak czuje jak mi brzuch wywala i tak mi ciezko to lewdo sie powstrzymuje zeby nie porobic brzuszkow czy nie wskoczyc na rowerek stacjonarny....jeszcze te kilogramyw góre, jakos ciezko mi zrozumiec ze to maluszek :)
Ja planuje sie zapisac na fitness dla kobiet w ciazy- pewnie to bedzie nudny pilates/joga ale lepszy rydz niz nic :)

Ja jestem raczej z tych siedzacych niz cwiczacych - moj K nadrabia bo cwiczy krav mage i biega na silownie... mnie to jakos nie kreci - nie mialam nigdy sily po prostu...

Cześć Wam dziewczyny;-)
Natt ja też dzis smigam na usg genetyczne mam na 15:15 jak uslyszallam cene mysallam ze spadne z krzesla (250zl) ile Ty bedziesz placic/???
A jutro wizyta:-)
Oli nom to Twoj K zablysnąl;/ nic sie nie martw jutro na pewno sie uspokoisz i zpbaczysz ze wszystko bedzie w porządeczku;-)

Ja juz nie zamierzam wracac do pracy mysle nad swoaj dzialanoscia bo dofinansowania sa tylko do 2013 wiec szkoda by bylo ie skorzystac ale poczekamy zobaczymy na razie zyje ciaza i moim maluszkiem ;D
Jesli chodzi o sporty to ja za duzo werwy na nie nie mam sil troche wiecej ale nie wyobrazam sobie jakos specjalnie sie wysilac u mnie tez wizyty ciagle zalatwianie spraw wiec sapcerow to ja mam troche, poza tym zamierzam sie zapytac czy moge na basen i jak tylko troszke cieplej bedzie zamierzam pojsc poplywac bo uwielbiam, co do lodow tpo tez jem wiecej nic przed ciaza i rozne mam ulubine w naszej knajpce sa pyszne ostatnio maz musial mi kupic o 22;P

hej dziewczyny dawno sie nie odzywałam ja tez bedze robic te usg prenatalne ale dopiero termin mam na 31/01 na 17/45 i u mnie kosztuje ciut mniej bo tylko 200 zł pozatym czuje sie fatalnie dopadła mnie grypaniestety mimo ze tak na siebie uwazałam mam tylko nadzieje ze moje małe słonko sie nie zarazi odemnie kupiłam sobie nawet maseczke na twaz zeby jej nie zarazic

reklama
Witaj megmarion u nas :-) Powodzenia na wizycie!
biedroneczka a ja właśnie pije koktajl bananowy - mój ulubiony :)
sagaa głowa do góry, na pewno same dobre wieści będą, czekamy na nie :tak:
Ale świat jest piekny bez mdłości (już pól dnia :rofl2:) oby tak było już na stałe!!!!!!!
A jeszcze przed chwilą zupełnie niespodziewanie dostałam piękną różę od mego M. :-D

Do góry