reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

witam się i ja po kilkudniowej przerwie :-)

musicie wybaczyć, mąż przyjechał po 2 tygodniowej nieobecności w domku (praca)i jakoś czasu na kompa było szkoda :-)

ja staram się jak mogę mało co robić, ale przyznam się, że leżenie plackiem jak w szpitalu mi nie wychodzi, ale nie przeginam, cały czas też myślę o dzisiejszej wizycie kontrolnej u gina... trzymajcie kciuki.\

u mnie słooooonko grzeje od samego rańca, będzie nie zły ukrop, dobrze że wizytka sporo po 19.

reklama
Witam się z Wami serdecznie!

Dzisiaj już czuję się lepiej..przespałam całą noc..nos nadal częściowo zapchany no i jakaś chrypka mi się pojawiła,ale jest dobrze... mam nadzieję,że uda mi się wykurować domowymi sposobami. Dziękuję Wam serdecznie za zainteresowanie!!!
Malgosia - Ty jesteś taką pracowitą pszczółką... odzywaj się częściej!
Dominic - powodzenia... trzymam mocno kciuki!!!
Agulaula - życzę miłej wizyty !
Tonya - wypoczywaj u Mamy...korzystaj ile możesz :-)

A jeśli chodzi o termometry to zawsze wolałam elektroniczne,ale kurcze kupiłam już 2 i zawsze jakoś po pół roku się psuły,więc chyba teraz skuszę się na taki najzwyklejszy.
Przed chwilką świeciło pięknie słońce,a teraz leje deszcz... nie ma to jak żyć na Zielonej Wyspie :-D
Miłego dzionka!

Cześć Dziewczyny!!! :)
nadrobić nie dam rady, ale mam nadzieje, że teraz uda mi się być bardziej na bieżąco,
jestem na L4 od kilku dni, ale nie wiem czy nie wroce jeszcze do pracy, bo czas mi wolno leci i się nudzę! tak ogólnie czuje się dobrze :) tylko plecki zaczynają boleć no i tradycyjnie kośc ogonowa :p
zaczynam panikować przed porodem :p:p:p a Wy?
pozdrawiam Wszystkie Sierpnióweczki!!!!!:))))

Cześć Dziewczyny!!! :)
nadrobić nie dam rady, ale mam nadzieje, że teraz uda mi się być bardziej na bieżąco,
jestem na L4 od kilku dni, ale nie wiem czy nie wroce jeszcze do pracy, bo czas mi wolno leci i się nudzę! tak ogólnie czuje się dobrze :) tylko plecki zaczynają boleć no i tradycyjnie kośc ogonowa :p
zaczynam panikować przed porodem :p:p:p a Wy?
pozdrawiam Wszystkie Sierpnióweczki!!!!!:))))

Pracuś następny :-p
Jakim porodem? ;-) Jeszcze tyyyllee czasu zostało :-)

reklama
Marcelinaa to idź do apteki i powiedz jak sprawa wygląda niech ci sprzedadzą jedno opakowanie a receptę doniesiesz, w niektórych aptekach tak idzie

Do góry