reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dzień dobry Kobietki:-)
Kawka, ciacho z truskawkami i ból lewego pośladka, miodzio. Trochę rzeczy muszę pozałatwiać więc gdyby nie udało mi się tu jeszcze w ciągu dnia zajrzeć miłego dnia;-)
Aaa i trzymajcie kciuki aby mi przecięli w ręce to co trzeba a nie coś innego.

Ostatnia edycja:
reklama
WITAM Z RANA CIĘŻARÓWECZKI:-)
Wychodzi na to że dziś melduję się jako 4 :tak:
Dominik-trzymam kciukaski za rączkę:tak:
agulalula-kciukaski zaciśnięte za wizytę:-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry Kochane:))

U nas dzisiaj upalnie się zapowiada, 27 na plusie...
My dzisiaj też po wyniki, a no i instalacja w łazience padła, wiec jutro mam hydraulików, nawet mi się nie chce o tym myśleć:-(
Dominic kciuki zaciśnięte za zabieg!!

Dziewczynki fajny termometr elektroniczny reklamują od dzisiaj w lidlu...3 lata gwarancji, może warto nabyć...

Ostatnia edycja:
Witam :-)
dominic powodzenia !
agulalula powodzenia na wizycie! :-)
Ja jestem za tradycyjnym termometrem :-) mam różne ale najzwyklejszy według mnie jest najlepszy :-)

Witajcie po weekendzie :-) wstalam o dziwo późno (jak na mnie) bo o 9.30 :szok: Wzięłam prysznic i postanowiłam się przywitać.
Dominic trzymam kciuki, a na bóle krzyza nic nie pomogę, sama męczę się ze spojeniem łonowym i wszyscy mówią, że trzeba przecierpieć.:-(Ale może te ćwiczenia coś pomogą, jak Tonya opisze jakie :-D
anulek82 mam taki termometr tylko,że z apteki (ale co to za różnica) i nie jest to takie cudo jakie reklamują. No moze do sprawdzenia wody, czy temp. pokoju jest ok, ale do mleka nie polecam, gdyz plastik się nagrzewa i trzyma temp. dość długo a mleko w środku zmienia temp. (testowałam na herbacie w plastikowej butelce) A i co najwazniejsze, ze u małego dziecka lepszy jest termometr tradycyjny ( w rossmanie za 10 zl) Sa i zalety tego termometru reklamowanego w Lidlu, bardzo szybki pomiar, choc nie wiem czy dokladny, kiedyś czytałam ze jest różnica 0.5 stopnia.
A ha dziewczynki, kupilam gazete dla mam i tam reklamują te produkty dla dzieci Baby dream czy cos takiego i polecaja je. sa tez wkładki laktacyjne 30 szt. za 5,99zł, wkładki te mają paski mocujące i tu chciałabym Was si e zapytać czy wszystkie wkładki maja takie paski ??

Ostatnia edycja:
Napisałam tylko moje sugestie, nikomu nie zabraniam tego kupować a tym bardziej miec inne zdanie niż ja :-) To tak jak ze wszystkim wozki auta itp. jeden ma i jest zadowolony, a drugi kupi i będzie narzekał ;-)

kurcze pustki tu jakies..

OLI powodzenia przy przeprowadzce niedlugiej!

DOMINIK wielkie kciuki dzis za Ciebie zacisniuete, na pewno bvedzie wszystko ok! a jak znajdziesz chwilke prosze Cie bardzo o przepis na to ciasto z truskawkami, bo zrobilas mi ogromnego smaaaaaaka

AGULALULA powodzenia na wizycie!

ANULEK wlasnie ostatnio czytalam o termometrach, plus doswiadczenie z termometrem doucznym i do czola. i chyba zgodze sie z RYBKAA, te trafdycyjne sa najbardziej miarodajne...u mnie np ten do czola pokazuje takie temperatury (niskie ) ze zastanawiam sie czy jestem jescze przy zyciu he he

MUCHA GDZIE JESTES?my sie tu martwimy...

reklama
Do góry