reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dziękuję Dziewczyny ! Marcelinaa - spytam się w aptece czy mają taki lek.. a może akurat !
Póki co wypiłam herbatę z cytryną i w międzyczasie się pakuje.
Susumali - ja mam identycznie... teraz czuję Szymka bardzo wyraźnie, po brzuchu widać z której strony siedzi :-) poznaję kiedy ma czkawkę... ach..super sprawa :-) no i w nocy nie śpiąc praktycznie w ogóle zauważyłam,że mój syn jest strasznie aktywny :-D

reklama
Susumali ja biore 2 tabletki 3 razy dziennie Asparginu, potem mam zmniejszyc do jednej, jak skurcze będą przechodzić. Ale zobaczymy jak bedzie, bo uzupelnianie niedoborow moze czasami trwać dłuzej jak to powiedziala moja pani doktor w zależności od dawki i wogóle.
A moja mala jeszcze sie przemieszcza na wcześniejszym badaniu była juz glowka do dołu, a teraz byla wlaśnie poprzecznie. Ostatnio czuje jak sie np wypnie hehehe bo mam takie wybrzuszenie np z jednej strony hehehe

Ostatnia edycja:
Bry:-) Rano net mi leżał i kwiczał więc nie mogłam się przywitać.
Taycia dużo zdrówka. Sama dopiero co wyleczyłam się z przeziębienia więc rozumiem co przechodzisz. Katar trzymał mnie bite 9 dni.
Jutro wielki dzień - ZABIEG \o/. Godzina nerwów a potem witaj życie bez bólu. Bólu ręki.
Co do bólu to strasznie napierdziela mnie krzyż i promieniuje na pośladek. Macie jakieś sprawdzone sposoby? Problem chodzić z takim bólem:-(

Witajcie!
Wpadam tylko na chwilkę, bo jutro znów jadę do mamci, więc zaglądać nie dam rady. U mnie wszystko ok, skurcze się nie powtórzyły, mały kopie aż miło...odliczam czas do następnej wizyty :-) A w sobotę za tydzień na szkole rodzenia zwiedzamy porodówkę...:shocked2: będzie się działo...;-)

Dominic na bóle krzyża to na mnie działają rewelacyjnie ćwiczenia - pół godzinki i jak ręką odjął.

Taycia zdrówka życzę i ponoć na zatoki można w ciąży brać Sinupret, zapytaj, może będą mieli u was też...

Dziewczyny bardzo dużo tematów poruszyłyście od piątku, i bardzo przepraszam, że nie odpiszę po kolei, ale nie mam siły już dziś na nic.

Będę na razie rzadziej, ale za tydzień wyprowadzka i mam mnóstwo rzeczy do pozałatwiania.

Dla bojących się wyjazdu nad morze, dziś wróciłam stamtąd ;-) prowadziłam całą drogę i wcale nie było źle

Dobranoc

czesc
ja tak pozno, odprowadzilam meza na transport do pracy i znow sama,a le tym razem tylko tydz bo w przyszly weekend mamy wesele mojej kuzynki wiec mezus zedzie na weekend :-)

u mnie oki chorobsko odpuszcza
Pflaume uważaj na siebie, dmyslam sie co czulas ja na poczatku ciazy tak mialam ze sie wywrocilam i pozniej sie poplakalam
maggie ja najczesciej nam nieco napieta skore na brzuchu, na spacerach twardnieje, ale np teraz mieciutki brzuszek
dominic ciacho z truskawkami mniam, powiedz jeszcze ze z galaretka to zaraz u ciebie jestem!!;-)
taycia zdrowka zycze, ja juz troche lepiej ale mialam idnetycznie jak ty, bralam apap tak mnie glowa bolala ( moj lekarz od poczatku mowil ze apap mozna), psikam gardlo zamiennikiem tantum verde, moze tez uda ci sie cos znalezc w miare bezpiecznego do psikania do buzi, i mam krople do nosa ktore na poczatku ciazy przepisala mi pani doktor - podobno bezpieczne mozna je stosowac nawet u malutkich dzieci,a tak to duzo wit C

dobrej nocy, do jutra

reklama
Do góry