reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

a tam pracuś :p musze sie czyms zajac, zeby nie myslec o glupotach! szybciej mi czas leciał, no i mam wyrzuty sumienia jak nie ma mnie w pracy :p

reklama
a tam pracuś :p musze sie czyms zajac, zeby nie myslec o glupotach! szybciej mi czas leciał, no i mam wyrzuty sumienia jak nie ma mnie w pracy :p
Odpoczywaj póki masz czas :p ;-) bo później będziesz miała wyrzuty sumienia że tego nie zrobiłaś ;-)

Marcelina może faktycznie zrób jak radzi sylvi.b

Ostatnia edycja:
A ja kupiłam też i jestem zadowolona:) fajnie mierzy(ucho lub czoło) i do tego temp pokojową też:)jak mi się popsuje to zawsze jest 3 lata gwarancji :-) funkcje dodatkowe pt pomiar temp jedzenia i wody też do mnie przemawiają:) klasyczny termometr oczywiście również mam, ale ten te wydaje mi się dobrym pomysłem:)

Ufffff, gorąco jak nie wiem...

Poza tym jak już byłam w lidlu to papryka w promocji, więc zakupiłam 2 kilo:szok: i będę faszerowała:tak:

Heloł!

Cieplutko dziś, co? Zapowiadają upały przynajmniej do połowy czerwca. :szok:

Co do Lidlowskiego termometru - nie wiem jaki to, ale mam też taki do czoła i ucha i dla małego dziecka jak trzeba zmierzyć tempę często na śpiocha jest idealny. Fakt, że te termometry nie są precyzyjne i trzeba dbać, aby czujnik się nie zatkał woskowiną uszną, ale sprawdzają się najlepiej u małych dzieci. Dziecko nie chce usiedzieć z rtęciowym pod pachą. Pamiętam jak mój Filip się wił. A wkładania do pupy nie praktykowałam, żeby nie uszkodzić czegoś.

Oli jechałaś wte i wewte?? No, no kochana. Szacun dla Ciebie. Mieszkanko znalezione?
Dominic, fajne ciacho. Pewnie smaczne.
A ja dziś zrobię sernik na zimno z truskawkami, bo mało roboty, hehehe...

Dla reszty dzieweczek pozdrowionka!

taycia- ja to jak wszystko nadal bedzie w porządku to na zwolnienie pójdę dopiero na początku sierpnia :)

Dziewczynki z tego co pamiętam to któreś sierpnióweczki są nauczycielkami mam taką małą sprawę :-)

heloo kochane witam sie zasmarkan od piatku blehhhh
Taycia mam andzieje ze przeprowadzka jesli dobrze pamietam juz minela z przeziebieniem???
Malgosia poczatek sierpnia :szok: chyba czas troszku sie poobijac???
Dominic 3 mam kciukasy za pomyslny zabieg:-) ja mam taki bol od lewej strona na posleadek i tez nie umialam chodzic smawuje sie macia reumo terapia zel i jest mi wiele lepiej nic nie pisze ze nie wolno kobietom w ciazy stosowac....
Agula Mlodam 3 mam kciuki i powodzonka na wizytach:tak:
Oli ciesze sie ze zeduzy krok do przodu macie i zaniedlugo nad morzem bedziecie sie zasiedlac;-)
Tonya milego pobytu u mamci;-)
A85 witamy nastepnego pracusia moze wiesz co tam u Monili??? no nie ma co panikowac co am byc to bedzie z tym porodem:p
nie wiem komu mialam jeszcze napisac sorka za pominiecie ale musze isc oproznic nozdza.....

sagaa - potrzebuję jeszcze dokończyć kilka rozbebeszonych projektów :)))

a na dworze dzisiaj tak pięknie

sagaa - muszę dokończyć rozbebeszone :) projekty tak żeby móc doglądać wszystkiego już tylko telefonicznie tak raz w tygodniu :)

reklama
Do góry