reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Ufff, jestem pocięta i zagipsowana:-) Wkurzyłam się w szpitalu. Byłam umówiona na 13, obiecano mi szybko zabieg bo ciężarna a 2 h kwitłam na bloku operacyjnym i tylko patrzyłam jak kolejni pacjenci wychodzą po różnych zabiegach. Znieczulili mi rękę, kazali leżeć a po 20 minutach tak mnie tyłek już bolał, że marzyłam aby usiąść ale jak to zrobić z jedn ręką? Wiąc czekałam kolejne 20 minut aż ktoś będzie pod rękąś aby mi pomóc. Moje kochanie bez szemrania czekał na mnie 3 h w aucie słuchając radia dzięki czemu rozładował się akumulator. Miodzio. Jak już udało się uruchomić golfa pędziliśmy jak durni bo moje kochanie miał spotkanie umówione (zabieg miał być przecież o 13). No i tak oto jestem, głodna i zmęczona. Na szczęscie "teściowa" przywiozła nam wczoraj grzybówkę, już się grzeje.
Sagaa dużo zdrówka:-)
Idę leżeć i niekoniecznie pachnieć:-p

Małgosia podziwiam Cie:-)
Dominic odpoczywaj i dochodz do siebie:-)
jakos pustawo ostatnimi dniami ale tak chyba bedzie przygotowania wizyty i pogoda nie sprzyaj siedzeniu przed kompem:p

Witam
Dominic trzymam kciuki za zabieg
Wogole wszystkim chorym zdrowka
Ja dzis wlasne truskawki podjadalam. Narazie tylko kilka ale za to jakie slodziutkie, ale jutro chyba kupie na targu z kilo i zjem z bita smietana hehehe
Ogolnie to dziś nic mi sie nie chcialo taki gorąc, nawet krotki spacer mnie zmęczył

ja też sie ostatnio strasznie męczę i sapię jak parowóz..... Poza tym odcinek lędźwiowy mi dokucza.. brrrr ja chcę juz sierpień!

Oj mnie tez w krzyrzu boli, a po dluzszym spacerze to juz wogole. No i ostatnio wchodzilam do kumpeli na 3 pietro i się zasapalam jak staruszka przy tym, kurcze a co bedzie potem.:szok:

Oli jechałaś wte i wewte?? No, no kochana. Szacun dla Ciebie. Mieszkanko znalezione?
Jechałam w jedną stronę pół drogi, a z powrotem cały czas prowadziłam :-) Mam tyle lat prawo jazdy, a nadal uwielbiam siedzieć za kółkiem. Mieszkanko znalezione, ale umowa jeszcze nie podpisana bo właściciela nie było w weekend, więc w piątek będzie podpisana mam nadzieję, że się nie wycofa

Wszystkim chorowitkom zdrowia życzę

reklama
Oj mnie tez w krzyrzu boli, a po dluzszym spacerze to juz wogole. No i ostatnio wchodzilam do kumpeli na 3 pietro i się zasapalam jak staruszka przy tym, kurcze a co bedzie potem.:szok:

doskonale cie rozumiem, moja kumpela mieszka na czwartym w sob bylismy u niej w odwiedzinach, myslalam ze padne, obawiam sie ze to byl ostatni raz do dnia porodu jak do niej poszlam to juz dla mnie za meczace... sapalam jak parowoz

ale dzis bylo u mnie goraco, wybralam sie na targowisko po staniczek, w przymierzalni myslalam ze sie rozpuszcze tak bylo duszno, kupilam - szkoda ze nie mialam go na weekend jak maz byl... ;-)

jutro czeka mnie kilka spraw do zalatwienia wiec pewnie tez wiczorkiem dopiero bede

Do góry