reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
czesc
dziewczyny ja tylko na moment, bo czuje sie masakycznie
bylam u lekarza - naszczescie to nie angina, ale mam mocno zawalone gardlo zapisala mi bioparox - niestety brak w aptece, hurtowniach bo nie przedluzyli im zgody na dzialanie
a nic innego nie ma niby bezpiecznego dla kobiet w ciazy , zdecydowalam sie wziac zamiennik tantum verde - hasco sept ( bo w nocy plulam krwia)
glowa mi peka, katar straszny, zaraz zmierze temp i uciekam do lozka''

Bshopka- dzieki za info o prenatal GripCare- poszukam w aptece jutro przy okazji zalatwiania spraw a mam ich troszke -
zaczynam od prywatnej wizyty u ginekologa i usg 4D a koncze na mnej przyjemnych ( trzymajcie kciuki)
OliB- dzieki z ainstrukcje co do zelu persil- teraz wiem co i jak ;-)
Biedroneczka- piekny bukiet, ale Ty masz zdolnosci!

Karolap, jak to plułaś krwią????????????:szok:

no jak szlam siku w nocy to chcialam sie troche sliny pozbyc bo nie chcialam przelykac - powinno sie wypluwac i wtedy widzialam ze byla krew w slinie

zaraz napisze cos w watku wizytowym i uciekam
dzis Moje Kochanie przyjezdza- poprzytulam sie troche i moze bedzie mi lepiej:-)

NAJPIENIEJSZEGO WSZYSTKIM MAMUSIOM :-)
Witam sie dosc pozno ale tak bywa zalatany dzionek mialam sprzatalam z siostra u rodzicow w mieszkaniu bo amma ma przyjechac wsobote cza skonczyc, okna byly czarne :szok: ponziej posiedzialam z tesciami pierwszy raz od dawna bo meza jeszzce nie ma eh i dostalam nawet od tesciowej truskawki w imieniu mojego syna przeyzlam kolejny :szok: i jeszcze jeden smutny ze chlopak z naszej miejscowowsci w moim wieku <25> zginal dzis w wypadku porazka a dopiero co sie urzadzal kupowal u mnie okna itd. zostawil zone...:-(
Karola zycze ci zdrowczeka ...
Biedroneczka wczoraj wlsanie o Ciebie pytalam dobrze ze sie odnalazlas a bukiecik przesliczny :-)
Ewa ciesze sie ze sytuacja sie unormowala ale teraz siedz na dupsku i nic nie rob:p
Pflaume dzieki za wyjasnienie sytuacji przykro miz tego powodu ale na pewno twrada z Ciebie babeczka i radzisz sobie :-)

witam i ja po przerwie

Ewa- dobrze że ta no-spa pomogła, a ja chciałam iść też do kina na 7D!!!!!!!!!!!!!!

biedroneczka- super że masz takie złote rączki, śliczny bukiecik

Pflaume- współczuje ci takiego urządzenia przez lekarzy, wiem co czujesz bo moj synek ma też problemy z biodrami i musi teraz o kulach chodzić, trzymam kciukasy za wizytę:)

a ja nadal na urlopie, pogoda nam dopisuje, po raz pierwszy od x lat trafiła nam sie taka cudna pogoda, dobrze że zdecydowaliśmy się wcześniej pojechać bo jak chodzimy na spacery do centrum lub na plażę to powroty już są ciężkie i muszę co chwila siadać na ławkę albo gdzie bądź, a przemianę materii to mam jak nigdy hihihihi...

Marcelina, niestety mam dysplazje przez lekarzy…
Devi, jak czytam Twój post to wydaje mi się jak bym czytała o sobie… Ja nie mam endoprotez, w jednym biodrze włożyli mi tylko takie plastikowe coś co trzyma główkę żeby nie wypadała. A wiecie co mój gin ma też problemy z biodrami endoprotezy i jak się poznaliśmy (po poronieniu) to śmiał się, że jesteśmy koledzy po fachu… U mnie za CC przemawia zwężenie i asymetria miednicy, ale zobaczymy co na to ortopeda.
Karolinkaz, co lekarz to inna opinia i weź tu się połap. Tak czy siak ważne, że nasze maluszki się ruszają.
Biedroneczka, witamy
Saga, cokies, dziękuję. Wiecie co przez tyle lat to jakoś się przyzwyczaiłam. Choć nie ukrywam, że bywało ciężko. Teraz mam podwójną siłę mąż i maleństwo. Mam też wsparcie od moich rodziców, wiele i zawdzięczam. Zawsze powtarzam sobie, że mogło być gorzej. Cokies, mam nadzieję, że Twój synek pozbędzie się kul, życzę Mu zdrówka.
A teraz przechodzę do najważniejszego.
Dziękuję Wam za kciuki pomogły i dzidzia zrobiła Mamie prezent. Jestem szczęśliwa:-)
Lece do odpowiedniego wątku, opisać ;-)

reklama
Do góry