reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Dzień dobry Babeczki:-)
Anulek ja tam się cieszę, że jest trochę chłodniej, nogi będą mieć lżej;-) Do Zdroji nie możemy po szkole jechać, przecież my jeszcze z kilka godzin musimy poplotkować to zrobi się 22 wieczorem:-p

Cześć Wam ;-)
U nas pochmurno, ale to może dobrze. Wstałam już o 6 bo Mała waliła mnie po żebrach, uwielbia to. Zaraz zjem śniadanko i przy okazji liczę ruchy. Wczoraj nie mogłam spać do 2 bo Kasia tak kopała;-) Jeszcze nie mogę się przyzyczaić i jak mówie do brzusia to maluszku :-D, ale już powolutku.

Szuszu, dziękuję. Staram się. A narzekaniem i tak wiele nie zdziałam. Czasami trzeba się pogodzić z sytuacją. Zresztą teraz moja uwaga jest skierowana na Córcie, ona jest dla mnie najważniejsza. O siebie się nie martwie.
Widziałam zdjęcie Twojego Synusia przystojniak z Niego, gratuluję

Pflaume podziwiam, naprawdę... Fajnie,że masz wsparcie w mężu a jak już Kasia pojawi się na świecie to będzie to dla Was największe szczęście:)

reklama
To oglądajcie dziewczyny i napiszcie szczegółowo co i jak ja niestety w pracy więc nie mogę oglądać.

Do góry