reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Dzień dobry Babeczki:-)
Anulek ja tam się cieszę, że jest trochę chłodniej, nogi będą mieć lżej;-) Do Zdroji nie możemy po szkole jechać, przecież my jeszcze z kilka godzin musimy poplotkować to zrobi się 22 wieczorem:-p

Cześć Wam ;-)
U nas pochmurno, ale to może dobrze. Wstałam już o 6 bo Mała waliła mnie po żebrach, uwielbia to. Zaraz zjem śniadanko i przy okazji liczę ruchy. Wczoraj nie mogłam spać do 2 bo Kasia tak kopała;-) Jeszcze nie mogę się przyzyczaić i jak mówie do brzusia to maluszku :-D, ale już powolutku.

Szuszu, dziękuję. Staram się. A narzekaniem i tak wiele nie zdziałam. Czasami trzeba się pogodzić z sytuacją. Zresztą teraz moja uwaga jest skierowana na Córcie, ona jest dla mnie najważniejsza. O siebie się nie martwie.
Widziałam zdjęcie Twojego Synusia przystojniak z Niego, gratuluję

Pflaume podziwiam, naprawdę... Fajnie,że masz wsparcie w mężu a jak już Kasia pojawi się na świecie to będzie to dla Was największe szczęście:)

reklama
To oglądajcie dziewczyny i napiszcie szczegółowo co i jak ja niestety w pracy więc nie mogę oglądać.

Do góry