reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

no niby nie hahhah ale ja juz traz miałam brzydki, potem piłam piłam piłam i żurawinka i nastepny miałam pikny i teraz tez chce miec, zeby sie nie przypiertenteges hehehe

reklama
Susumali-JAK MASZ SKÓRCZE to weź nospę i połóż się jeśli nie pomoże to pędem do lekarza

Się Witam się;-)
Kurde, mokra bluzka! Łeeee! To chyba siara! Blee! Pierwszy raz! Ueee!

Szuszu
- myślę, że nie powinnaś się tak stresować wyglądem, większośc z nas myśli, że wygląda jak wieloryb a tak naprawde jesteśmy bardzo ładne z naszymi cudownymi brzuszkami:-)

Agula- współczuję myślę, że powinnaś zrobić tak jak mówi asiacur.

Marcelinaaa
Ty się przejmujesz moczem?:-D Przepraszam nie umiem się powstrzymać:-) Ważne, żeby nic nadprogramowego tam nie było! :blink:

Co do odchudzania po ciąży mam zamiar kupić karnet na siłownie... Zobaczymy co z tego wyjdzie:-D

20.05 urodziła mi się kuzyneczka! Mała Maja:
ce3926b83e.jpg
Dziewczyny jak zobaczyłam tego mms'a to pomyślałam, że też chcę moją kruszynkę już przy sobie:-)

głupieje już.
Powiedzcie mi, czy Wy macie takie nagłe pobolewania podbrzusza jak na miesiączkę na kilkanaście sekund i stop? To nadal wygląda mi na skurcze, ale mam nadzieję, że to może taki urok tego okresu ciąży i takie pobolewania to norma. Jestem na końskiej dawce leków a mimo to nadal takie rzeczy mam(właściwie to od wczoraj mi się to nasiliło a w weekend pomimo zakazów w ogóle się nie oszczędzałam - sprzątanie, malowanie itp.).
Nie chcę dzwonić do mojej bo wyjdzie, że histeryzuje(i jeszcze okrzyczy że nie leżę:D) albo co gorsza mnie znowu wezwie na wizytę :D:D albo jeszcze co gorsza będzie chciała dać na obserwacje.

mucha Ciebie to tylko przez kolano koleżanko przełożyć :no: MALOWANIE,SPRZĄTANIE-matko jedyna w Twoim stanie ,już mi leżeć w łóżku i odpoczywać

LANA wszystkich byś dzisiaj lała:-D :-D lepiej mi powiedz, czy to normalne. Aaa ja nie mogę wysiedzieć w domu, jest tyle do zrobienia:-D

asiacur- ile sztuk chusteczke jest w opakowaniu?? 64 czy 72?? i to sa te chusteczki Papmpers Baby Fresh??
Na allegro facet sprzedaje 12 opakowań tych chusteczke po 72szt w kazdym za 68zł z przesyłka i sie wlasnie zastanawiam

9X64 sztuki, cena 38,29zł, za opakowanie 4,25, za jedną chusteczkę 10gr.:-D
To są te zielone pampersy, nie sensitive, więc pewnie fresh.

reklama
dzięki asiacur- to te z allegro wychodza taniej bo 0,078 gr za sztuke :D ale w sumie nie duża różnica :D Kurde ale same nie wiem czy one sie nadaja dla noworodka i czy wogole sa dobre. Zebym potem nie została z 12 opakowniami

Do góry