reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

dzieki LANA za troske! niestety nospy nie mam, tylko magnez wzielam, mam nadzieje ze pomoze...
MUCHA lacze sie w bolu, tylko mnie caly czas tak na dole pobolowe jak chodze, wiec tez nie wiem o co lotto.......

AGULA wspolczuje za poczatek dnia, i duzo nerwow zycze kochana w sadzie!

SAGAA raz wdech raz wydech, tez mam takie dni w ciazy (zazwyczaj jak jestem zmeczona) ze lepiej zeby nikt do mnie nie podchodzil, he he ja tam sie na pasazerach w pracy wyzywam...

KAROLINKA sliczna kuzyneczka!

a no i sie zmierzylam w pasie- z 95 cm niedawno zrobilo sie 99cm, ale spoko na razie podobam sie sobie, ostatnio nawet komplementy dostaje od innych wiec samoakceptacja jak najbardziej na swoim miejscu, tego i Wam zycze ktore maja gorsze dni (SZUSZU np)- jestesmy pieeeeeeeeeeeeekne!!!

reklama
a ja się nie mierzę ! :-) wystarczy, że mi gin mówi ile przytyłam ;-) brzuch mam mały tylko gdzie te kg...? chyba w ten tyłek bolący weszły :-)

My sie zdecydowalismy na Majke, mino sprzeciwu tesciowej ;D chyba ze urodzi sie chlopczyk. Dziewczyny ile na dobe mozna wziazc nosp??

ale dziś zaczełam dzień:wściekła/y:najpierw szanowny małż podniósł mi cisnienie i to chyba nie koniec na dzień dzisiejszy bo ja nie mam zamiaru popuscić ot tak sobie a potem jeszcze dostałam wezwanie do sądu - jakby tego było mało!!!!:wściekła/y:kurde nie mam co robic tylko w siódmy miesiacu ciązy ciagać sie po ciągach i zeznawać przeciw jakimś dupkom o których juz dawno zapomniałam!!! ja pier... przez prace wyladuje w sądzie - pierwszy raz w życiu i ciekawe czy to na tym jednym razie się skończy ???:angry:masakra ale mi ciśnienie podnieśli i teraz przez trzy tygodnie będe się stresować.............wrrrrrrrrrrrrrr!!!!!

Agu_la, myślę, że nie sensu aż tak się tym stresować. Jak rozumiem jesteś wezwana jako świadek, więc mówisz zgodnie z prawdą co wiesz, niczego nie zatajając :) i wychodzisz z sali rozpraw jak już Sędzia Ci pozwoli. Sędzia może Cię dopytać, strony, pełnomocnicy stron (albo prokurator, jak to sprawa karna) i już. Jak Ty zamierzasz się tym stresować przez 3 tygodnie, to chyba będziemy Ci musiały poddać pod rozwagę kilka bardziej stresujących tematów dla odwrócenia uwagi :) Z Twojego opisu nie wynika, że to Ty siadasz na ławie oskarżonych, więc czemu to Ty miałabyś się stresować :)

Jak zdecydujesz się usprawiedliwiać niestawiennictwo przez lekarza, to musisz wziąć pod uwagę, że usprawiedliwić Cię powinien lekarz sądowy (listę takich lekarzy z adresami znajdziesz w Sądzie), niestety Sąd może nie uwzględnić Ci usprawiedliwienia wystawionego przez Twojego ginekologa.

reklama
Dziewczyny ile na dobe mozna wziazc nosp??
Mi ginek powiedział, że 3 dziennie mogę brać.
Agu_la a nie przyszło Ci do głowy załatwić od gina zaświadczenie, że Twój stan nie pozwala na jakąkolwiek podróż do sądu? Tym bardziej, że piszesz o podróży pociągiem.

O właśnie dostałam cynk, że mi na budowę łóżko wiozą. Do później Kochane:-).

Do góry