reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Mucha niedobrze wiesz co ja nie mialam takich akcji w tych tyg i teraz tez nie mam wiec to dziwne i troche zaszalalas wiesz poloz sie i jedz leki i odpusc sobie teraz wszystko ....
a wiecie co ja Wam powiem mam dzis taki ch**** dzien ze mam wszystko w D*** nic mie sie nie chce wqrza mnie wszystko dookola i wszyscy nie mam weny zadnej do niczego dawno tak nie mialam......

reklama
dzięki asiacur- to te z allegro wychodza taniej bo 0,078 gr za sztuke :D ale w sumie nie duża różnica :D Kurde ale same nie wiem czy one sie nadaja dla noworodka i czy wogole sa dobre. Zebym potem nie została z 12 opakowniami

Ja używałam tylko pampersów z filipem i tylko te były wystarczająco wilgotne, żeby dobrze zetrzeć wszystko. Nie sądzę, żeby uczulały, ale fakt, to indywidualna sprawa. Jak ci się nie sprawdzą, na pewno komuś opchniesz. Ja mogę być w kolejce, bo teraz też zamierzam kupować pampki.

Saaga, może poczytaj jakąś miłą lekturę, albo pooglądaj komedię. Polecam "Plan B" z Jenifer Lopez, na pewno humor ci się poprawi.

Kurde, a ja znowu muszę się wziąć za prasowanie. Ło matko, nie cierpię tego..

Ostatnia edycja:
LANA wszystkich byś dzisiaj lała:-D :-D lepiej mi powiedz, czy to normalne. Aaa ja nie mogę wysiedzieć w domu, jest tyle do zrobienia:-D
MUCHA-taka mała sadycha się ze mnie dzisiaj zrobiła :-D a tak na poważnie to nie świruj tylko odpoczywaj ile możesz ,takie skurcze się zdażąją ale jeśli weźniesz nospę i położysz się i nie przechodzi to lepiej jechać do doktorka.
Karolinkaz-śliczne maleństwo:-) ja też dostałam 2 dni temu zdjęcia od mojej przyjaciółki z Irlandii o której już Wam kiedyś pisałam urodziła śliczną Juleczke jak zobaczyliśmy z mężem i córą fotki to wszyscy jednocześnie stwierdziliśmy ,że też już chcemy naszego Krystianka ale po chwili namysłu postanowiliśmy ,że niech on sobie jeszcze siedzi te 2 mies.biezpiecznie w brzuszku:tak:

Ostatnia edycja:
mucha ja jak ostatnio miałam skurcze macicy i bóle podbrzusza jak przy miesiączce to okazało się, że mam rozwarcie i skruconą szyjkę, oszczędzaj się przynajmniej nie rób tego co nie musisz, sprzątaniem i malowaniem niech zajmie się mąż:tak:

LANA ale właśnie wzięłam leki i po 30 min miałam ten 'skurcz' i czasem się delikatniejszy teraz pojawia.
sylvi.b tylko, że ja już mam małe rozwarcie (które niby może występować u tzw. wieloródki), z szyjką to teraz nie wiem ile ma cm. Maż i sprzątanie - ha ha ha! więcej syfu po niż przed :-D

Witam :-)

Hej Kochane:)

Boze jak ten czas leci. Juz zaczynamy mieć 3 na suwaczkach...niesamowite....niesamowite!!!!

Rybko mnie tez boli....ale to od żylaków,a po prowej str najsilniejszy ból odczuwam bo tam jest szew po poprzednim porodzie...moze u ciebie tez ten szew,co?,o ile go masz...bo nie wiem jak rodziłaś poprzednio...Mi teraz te zylaki wyszły i własnie mam spuchniete normalnie całe krocze i posladki(do niedawna jeden a teraz patrze i na drugim tez zyłky wylazły....).To nie są hemoroidy na szczescie,ale i tak wyglada to mało ciekawie. Ponoc po porodzie znika wszystko,ale az nie moge w to uwierzyc.No i to własnie boli. A poza tym to jeszcze kości łonowe tez bolą. Moze to tylko kosci ci nawalają i promieniuje ten ból,hm??? no juz sama nie wiem....MI na moje dolegliwosci pomagają chłodne oklady,mam z apteki takie cos z płynem,wsadzam do lodówy i takie zamarznięte przykładam.....Załosny widok....ale pomaga wiec to olewam:):)
Rybciu,ja mysle ,ze teraz to co chwile cos nas bedzie bolało,to końcówka jak by nie patrzeć,wiec lekko być nie moze. Tylko nieliczne mają to szczecie,ze nic im nie doskwiera. Ja juz wyczerpałam swoj limit na beztroską i bezobjawową ciaze z Natką,wiec teraz troszke sie męcze,ale wiem ze zawsze moze byc gorzej,wiec ciesze sie ,ze tylko to mi dokucza;-).
Buźki

Ja miałam cc :-) gin mi mówił że dziecko uciska na jakiś nerw, nie zapowiada się żeby przestało boleć, ledwo jechałam samochodem dzisiaj (jako kierowca ) "troszkę" to uciążliwe no ale cóż ... Ma przejść po porodzie :-)

Szuszu piękna piosenka !
Karolinkaz słodziutka Maja ! :-)

Wy już 3 z przodu a ja daleko daleko od Was ;-) wolno mi czas płynie...

LANA ale właśnie wzięłam leki i po 30 min miałam ten 'skurcz' i czasem się delikatniejszy teraz pojawia.
sylvi.b tylko, że ja już mam małe rozwarcie (które niby może występować u tzw. wieloródki), z szyjką to teraz nie wiem ile ma cm. Maż i sprzątanie - ha ha ha! więcej syfu po niż przed :-D
Mój mąż dobrze sprząta, mogę Ci go wypożyczyć bo mnie czasami denerwuje tak że hej... ;-) a Ty się oszczędzaj !

reklama
Do góry