reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

W ciąży nie obowiązują normalnie przyjęte kanony piękna, w ciąży to my jesteśmy piękne. Kolejna fałdka na plecach? I co z tego?:-) Za to jaki śliczny brzusio!
Uffff 20 minut układania mojej new fryz i wyglądam jak człowiek. Dobrze, że jak będę mieć mega lenia to mogę je zwyczajnie spiąć:-)

reklama
dzien doberek;-)
Dominic mozesz uzywac hascovir jest tanszy od zoviraxu ja uzywam od poczatku ciazy bo mialam opryche za oprycha nawet na dole sie gdzies uchodowala ....
Bishopka dziewczyny maja racje ja tez tak mowie poza tym kupuje dla siebie zeby miec do nastepnego dziecka a nie takie pozyczanie zaznczaanie i oddawanie wszystkim grzecznie dziekuje, a jesli chodzi o jakosc to jak ktos nie widzi co daje to o tej osobie swiadczy wiec wiesz rozumiem cie bo tez do momentu jak przyjaciolka kazala mi zwracac na to uwage nie robilam tego jak sortowalam ubranka ktore ktos mi dal...dzieki za info o bidroneczce;-)aha i co do spojenia lonowego niezle daje mi popalic;/
Szuszu 3 mam kciuki za Twoja Frend mnie bylo zarodeczek widac juz w 5t4d ale pamietaj kazdy sprzet i organizm inny ...
ja przez week chodzilam jak pingwin jak juz wspomnialam spojenie lonowe, pachwina i nogi z kregoslupeem odmowily mi poluszenstwa....do tego uslyszalam ze jestem gruba w ciazy wiec nie chce mi sie nawet patrzec na siebie w lustro...

Dobra dziewczynki, ja uciekam a Wam życzę miłego dnia. Jadę na targ po truskawki, bo "chodza " za mna caly weekend. Nie kupowałam w sobote, bo przez trzy dni z rzedu kupowałam po 1,5 kg i to pożerałam :szok: myślałam, że mi obrzydna, a mi sie ich chciało :-D Ale zjadłam dwa litry lodów z panem mężem oczywiście, co skomentował tym, że dobrze, iż wyjeżdza, bo miałby większy brzuch ode mnie :-D
sagaa31 ja cierpie na spojenie już od 18 tygodnia ciąży i miewam momenty, że nie mogę przewrócić się z boku na bok, nie wspominając o założeniu majtek :-)

Ostatnia edycja:
szuszu doskonale cię rozumiem... Też się średnio atrakcyjnie czuję... a piosenka super!

A to zarodek było już u mnie widać:) pomyliło mi się:) Było dokładnie 5 tyg i 2 dni

Szuszu-bo przełoże Cię przez kolano!!!!:-D jesteś śliczna a brzuszkiek dodaje Ci jeszcze więcej uroku :tak: i tego proszę się trzymać ,żadnych mi tutaj dołków z powodu wyglądu bo wszstkie zakopie -no i nie buntować mi się tu :-D

Nie no zaraz mnie coś trafi:wściekła/y:od półtorej godziny próbuję się dodzwonić do przychodni!!! albo zajęte albo nikt nie odbiera, jak ja się tam przejdę:angry:

hej babeczki
ano faktycznie masz racje LANA nasze corcie byly srednie przy porodzie...a jak WIktoria teraz - tez w sredniej co do wzsokosci i wagi)? bo moja co do wagi to w sredniej jest a co do wzrostu to raczej niewysoka nadal ...bidulka byla z tatusiem na krotkim url;opie i tak ja komarz pogryyzly ze dzis jak ja zanioslam do przedszkola to pani zapytala czy to na pewno aby komary czy moze jednak ROZYCZKA? az zglupialam..no ale ma te slady na nozkach i raczkach glownie a to miejsca gdzie byly wystawiane na slonko i na te bestie...:baffled:

co do obwodu w tali (bylej talii he he) to musze sie zmierzyc na nowo bo pewnie cos przybylo...

BISHOPKA ja tez na razie nie piore, jak bedzie lato to takie ciuszki wzschna w pare godzin i beda swierzutkie i pachnace.. a kolezance bym powiedziala wprost ze masz juz tak duzo i ze bardzo dziekujesz ale nie wezmiesz..

co do dolegliwosci- od wczoraj mam bole w dolnej czesci brzucha...jak chopdze albo stoje..chyba to skurcze ale ze bolace...kurde...

jadę też na targ zobaczę po ile owoce w krk:) dzisiaj jak nie będzie padać na kolację zaplanowaliśmy grilka:) mniam

Dzień dobry :)
Po wizycie u gin, obrobiłam sie juz w parcy i was nadrabiam z nad pierwszego talerza polskich truskawek :) mniam mniam

reklama
hej kobietki!!!
ale dziś zaczełam dzień:wściekła/y:najpierw szanowny małż podniósł mi cisnienie i to chyba nie koniec na dzień dzisiejszy bo ja nie mam zamiaru popuscić ot tak sobie a potem jeszcze dostałam wezwanie do sądu - jakby tego było mało!!!!:wściekła/y:kurde nie mam co robic tylko w siódmy miesiacu ciązy ciagać sie po ciągach i zeznawać przeciw jakimś dupkom o których juz dawno zapomniałam!!! ja pier... przez prace wyladuje w sądzie - pierwszy raz w życiu i ciekawe czy to na tym jednym razie się skończy ???:angry:masakra ale mi ciśnienie podnieśli i teraz przez trzy tygodnie będe się stresować.............wrrrrrrrrrrrrrr!!!!!
no to sie wygadałam!!!!!!!! jutro wizyta i walka o cesarke ale pewnie mi się znowu nie uzyskać konkretnej odpowiedzi w tej kwesti:-(wrrrrrrrr..... ja chcem już wrzesień!!!!!
spadam na chwile a potem wracam was nadrobic bo od piatku mnie tu nie było! pozdrawiam

Do góry