reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Cześć dziewczynki:)

Blackberry ale się uśmiałam:) Są faceci ,którym podobają się kobiety w ciąży, więc szansa na kochanka jest:)

Bishopka ja na razie nie piorę. dopiero w lipcu mam zamiar.

Lana powiedz gdzie ten Twój uroczy husband się wybrał bo skoro on taki fajny to się do niego wybierzemy, hehe:) Jedzie któraś ze mną:-D?

Szuszu trzymam kciuki za koleżankę. U mnie tez już było widać pęcherzyk w 5 tyg..
a na zgagę, to mi pomagały banany...

Pęcherzyk to może być już widać, mi chodzi o zarodek;-)
Słyszałyście ten kawałek? Piękny..YouTube - ‪The BRIT Awards 2011 - Adele sings Someone Like You‬‏

A ja mam znowu problem z akceptacją tego jak wyglądam..wczoraj na placu zabaw się poplakałam bo wszystkie ładniejsze i szczuplejsze niż ja:-D I tak ryczałam, że musiałam do domu wrócić:-D

A ja mam znowu problem z akceptacją tego jak wyglądam..wczoraj na placu zabaw się poplakałam bo wszystkie ładniejsze i szczuplejsze niż ja:-D I tak ryczałam, że musiałam do domu wrócić:-D
Oszalałaś :baffled: Jestes piekna !!!! co widac na zdjęciach, do tego masz fajniutki zgrabny brzuszek. Gdybyś zobaczyła mnie w realu, to dopiero mogłabys plakać......... ze śmiechu. Wyglądam jak waleń, aż strach wychodzić na plażę, bo będą krzyczeć, że uwaga na wieloryby :-p
A piosenka sliczna, zakochałam sie w niej :-) kiedys juz ja słyszałam.

Szuszu, nie Ty jedna ;-) a poza tym to zobacz, że jeszcze 12 tygodni i będziesz mogła próbować wracać do "siebie" :-)

reklama
Oj u mnie to jeszcze 6 tyg po porodzie co najmniej będę musiała odczekać, bo CC mnie czeka. A poza tym mam kontuzje kolana i wszelkie sporty zakazane na razie:-(

Do góry