reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
jak zawsze jak się idzie gdzieś z mamą heheh temat nr 1- ojciec ;] lezie wtedy to to 3 kroki przed nami, nie z nami ale przed i udaje, że podziwia okolice hehe mama sobie kupiła kijki do nordicwalkingu więc w końcu może będe miała kompana do łazęgowania..

Zazdroszczę chęci spacerowania, ja mam lenia:-)

Witam
Oj ja tez nie nadażam ostatnio za wami dziewczeta, ale to dlatego, ze korzystam z tego że mam jeszcze sily i chęci i popołudnia spędzam na dzialeczce. Wlasnie podgryzam rzodkiewki z wlasnego warzywniaka ;)) dzis wyrwane :)) mniam mniam
Jutro wizyta kontrolna z posiewem ciekawa jestem co tam wyszlo bo jeszce nie odbieralam wyniku, zrobie to przed wizytą.
Co do szpitali to kochane macie rację niestety naszej sluzbie zdrowia wiele brakuje i sama widzę to od środka. Wspolczuje wam takich przejść.
No dobra ja chyba idę cos zjeść bo mi sie glodomór uaktywnia ;))

devi naprawde nie życzę tego nikomu. Czułam niewyobrażalną pustke w sercu, a życie straciło jakikolwiek sens. Już raz to czułam, ale nie w tak zaawansowanej ciąży, ale ból taki sam...na szczęście tym razem zakończenie z happyendem, ale do tej pory jeszcze jestem rozstrzęsiona. Moja teściowa oczywiście znowu stwierdzi, że jestem przewrażliwiona... czasami lepiej dmuchać na zimne.

A my dziś kupilismy kupon na gruperze do pensjonatu w Mielnie:-)

Tak za wczasu gdyby mi później umknęło to życzę udanego wypoczynku i wspaniałej pogody :-)

Ostatnio tez zastanawiałam się nad wycieczką z Grupona, ale zastanawia mnie czy faktycznie jakość tych usług jest dobra. Daj znać jak już będziesz po urlopie.

karolap5 mam nadzieje, że wszystko ułoży się po Twojej myśli. Może lepiej nie dzwoń. W takich spółdzielniach mają często taki bałagan, że sami nie wiedzą "o co kamman" ;-)
Ja przez 5 lat byłam za granicą i regularnie opłacałam mieszkanie bardzo często z wyprzedzeniem, po powrocie do Polski okazało sie, ze mam 1500zł nadpłaty więc chciałam wypłacić te pieniądze. Bardzo "uprzejma" pani zza biurka powiedziała, ze nie mogą wypłacić mi tych pieniędzy, bo wpłacał je kto inny ( a mianowicie kobieta, która zamieniła sie ze mną na mieszkania 10 lat temu co jest zupelnie niedorzeczne!!! Miałam przedstawić dowody wpłaty, ale po tylu moich przeprowadzkach za granicą poprostu je zawieruszyłam i kasa przepadła, bo nie miałam jak im udowodnić tego, że to były moje wpłaty :wściekła/y:
Także czasami nie warto być nadgorliwym... :/

Dominic żyję, jestem:) Dzisiaj ciężki dzień, bo mój K popłynął w rejs, mamę przywiozłam do siebie i jeszcze na koniec zadzwonili z przychodni, że nadal mam bakterie coli w moczu i kolejny antybiotyk, ehhhh, ciężki dzień

Shadow- my juz w lutym bylismy z Grupona w SPA, było super.Teraz jedziemy z Grupera :) Poza tym czesto korzystamy z tych portali :) Nie ma sie czego bac, to co jest w ofercie to dostajesz. To jest poprostu forma rekalmy dla firm, hoteli. Nie ma tu zadnej sciemy(wiem to tez od drugiej strony bo kliku moich klientow(pracuje w biurze rachunkowym) dawalo swoje uslugi na takie portale)

Editt- mysle ze w czerwcu juz wiekszosc knajpek jest otwartch szczegolnie w wiekszych kurortach. Widac to m.in. po tym ze coraz ciezej o wolne miejsca w miesiacach maj/czerwiec

WRRRRRRYY/GRYYYY
ale zła jestem-miałam odpisane dla każdej z Was coś i szlag trafił. Nie mam już siły tego odtworzyć.
Współczuję trudnych przejść z naszą służbą zdrowia.
Shadow- obyś nigdy więcej nie musiała się tak stresować. Jeny chyba bym tą lekarkę zjadła ze złości. No nie powstrzymaliby mnie...
Po całym dniu w podróży do ikea w Katowicach odpoczywam ledwo żywa. Ciężko mi nawet siedzieć na tyłku- zmieniam co chwilę półdupki bo drętwieją mi od tej kości ogonowej a ból okropny. Ale zakupiłam świetne naklejki do pokoju małego i jakieś tam szpeja:)

devi tak własnie myslalam. Ktoś miał dobry pomysł na stronke w necie. Firmy sie dobrze reklamują, a klient korzysta. Zastanawiało mnie tylko czy faktycznie oferta jest taka sama jak dla klientów z "zewnatrz", bo czytałam na necie pare niestosownych komentarzy, ale jak jest tak jak mowisz to tez musze wkoncu skorzystac :-)

reklama
Mi się wydaje że byliśmy tak samo obsłużeni. Pewnie różnie można trafić ale ja się jeszcze nie zawiodłam.

Do góry