reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
A my właśnie byliśmy na działeczce, trawa skoszona i kolacyjka zaliczona tzn kiełbaski i leczo z grilla:happy:
Marcelinaaa kurde zaczynam rozumieć co raz bardziej Twój gniew na psa, dzisiaj moja Maja tak mnie denerwowała a bo ciągnęła a bo szczekała i myślałam, że mnie poniesie i coś jej zrobię, na szczęście się powstrzymałam:crazy:

A my właśnie byliśmy na działeczce, trawa skoszona i kolacyjka zaliczona tzn kiełbaski i leczo z grilla:happy:
Marcelinaaa kurde zaczynam rozumieć co raz bardziej Twój gniew na psa, dzisiaj moja Maja tak mnie denerwowała a bo ciągnęła a bo szczekała i myślałam, że mnie poniesie i coś jej zrobię, na szczęście się powstrzymałam:crazy:

noo "ciesze się" , że mnie rozumiesz..

Chyba do jutra dziewczynki, idę w wannę z pianką

Anulek dobrze, że się odezwałaś. Przykro mi, że zostałaś sama znowu. Ale już za kilka miesięcy będziesz mieć maleństwo:-)
Ja jutro sobie odpuszczę szkołę rodzenia. Kiepsko się czuję i nie chcę nikogo zarazić więc jak coś, to potem podpytam Cię o czym było (pokseruję notatki, zgapię zadanie:-p).

Chyba do jutra dziewczynki, idę w wannę z pianką

Dołączam się do propozycji Karolinkaz
Straaaasznie brakuje mi relaksujących kąpieli w wannie...ehhhh Narazie mamy za małą łazienke i puki co jestem skazana na prysznic pod który zamierzam za chwile "wskoczyć"... ledwo żyje po dzisiejszym dniu :/

Ostatnia edycja:
karolap5 mam nadzieje, że wszystko ułoży się po Twojej myśli. Może lepiej nie dzwoń. W takich spółdzielniach mają często taki bałagan, że sami nie wiedzą "o co kamman" ;-)
Ja przez 5 lat byłam za granicą i regularnie opłacałam mieszkanie bardzo często z wyprzedzeniem, po powrocie do Polski okazało sie, ze mam 1500zł nadpłaty więc chciałam wypłacić te pieniądze. Bardzo "uprzejma" pani zza biurka powiedziała, ze nie mogą wypłacić mi tych pieniędzy, bo wpłacał je kto inny ( a mianowicie kobieta, która zamieniła sie ze mną na mieszkania 10 lat temu co jest zupelnie niedorzeczne!!! Miałam przedstawić dowody wpłaty, ale po tylu moich przeprowadzkach za granicą poprostu je zawieruszyłam i kasa przepadła, bo nie miałam jak im udowodnić tego, że to były moje wpłaty :wściekła/y:
Także czasami nie warto być nadgorliwym... :/

o kurcze szok, jak mozna cos takiego zrobic...Polska!!!
a co do mojej sprawy oni ja doskonale znaja i maja ja teraz na tapecie wiec mysle ze nic mnie nie ominie wystarczy rzucic hasło o jaka ulice chodzi i juz doskonale znaja sprawe

reklama
ja ostanio czesto- patrzac co sie dzieje, uzywam tylko jednego slowa ...POLSKA! bo innych slow mi brak na to wszystko

kurcze ale mała dzis daje czadu hihi i znow mi chyba lazi po pecherzu

Do góry