reklama
Pflaume
Szczęśliwa Mama :)
Witam z rana ;-)
Dziewczyny Kochane, mam mały problem i chciałabym się Was poradzić. W czwartek idę na badanie moczu i krwi. I nie wiem czy mam odstawić nospę i magnez (aspargin)? Nie wiem czy leki nie zmienią wyników? A jeśli mam odstawić to kiedy i czy 1 dzień wystarczy na "oczyszczenie" organizmu? Kazałam się spytać mężowi jak był po skierowanie i lekarz wspomniał tylko o odstawieniu Nospy i teraz sama nie wiem. Wy coś odstawiacie przed wynikami?
Będę wdzięczna za odpowiedź;-)
U nas pogoda do kitu, zimno i pada. Ja się naziębiłam mam zapchany nos i gardło mnie pobolewa. I to zawsze jak mam iść zrobić wyniki się przeziębiam:-( Mam nadzieję, że mi przejdzie do czwartku i nic nie wyjdzie w wynikach...
Dziewczyny Kochane, mam mały problem i chciałabym się Was poradzić. W czwartek idę na badanie moczu i krwi. I nie wiem czy mam odstawić nospę i magnez (aspargin)? Nie wiem czy leki nie zmienią wyników? A jeśli mam odstawić to kiedy i czy 1 dzień wystarczy na "oczyszczenie" organizmu? Kazałam się spytać mężowi jak był po skierowanie i lekarz wspomniał tylko o odstawieniu Nospy i teraz sama nie wiem. Wy coś odstawiacie przed wynikami?
Będę wdzięczna za odpowiedź;-)
U nas pogoda do kitu, zimno i pada. Ja się naziębiłam mam zapchany nos i gardło mnie pobolewa. I to zawsze jak mam iść zrobić wyniki się przeziębiam:-( Mam nadzieję, że mi przejdzie do czwartku i nic nie wyjdzie w wynikach...
no nie wierze, czyzbym sie załapała jako druga
Dzień dobry :-)
Pflaume- mysle ze nie musisz odstawic leków chyba ze jakos specjalnie cie lekarz o tym informował ale nie sadze zeby zafalszowaly one jakos wynik. Tez biore nopse i magnez i ich nie odstawim przed badaniami
U nas dzis tez pochmurno ale jakis dobry humorek dzis
Choc rano waga pokazala znowu wieksze cyferki :/
Pflaume- mysle ze nie musisz odstawic leków chyba ze jakos specjalnie cie lekarz o tym informował ale nie sadze zeby zafalszowaly one jakos wynik. Tez biore nopse i magnez i ich nie odstawim przed badaniami
U nas dzis tez pochmurno ale jakis dobry humorek dzis
Dominic nie wiem czy dotrę dzisiaj do szkoły, bo mam wizytę i nie bardzo chyba zdążę, także będziemy musiały ściągnąć od kogoś na następnych zajęciachAnulek dobrze, że się odezwałaś. Przykro mi, że zostałaś sama znowu. Ale już za kilka miesięcy będziesz mieć maleństwo:-)
Ja jutro sobie odpuszczę szkołę rodzenia. Kiepsko się czuję i nie chcę nikogo zarazić więc jak coś, to potem podpytam Cię o czym było (pokseruję notatki, zgapię zadanie).
Plaufme ja biorę i nospę i magnez i nigdy nie odstawiam do wyników, ostatnio w szpitalu robili mi wyniki nawet na antybiotyku i krew wychodzi bez zmian ewentualnie coś wyjdzie w moczu, ale to lekarz wiedział, że przez antybiotyk, także z mojego doświadczenia wynika, że nospa ani magnez nie wpływają na wyniki moczu ani krwi
Witajcie kochane, jak widze jestem trzecia :-)
Wpadłam sie tylko przywitać i zaraz lecę na wizytę, trzymajcie kciuki za moja szyjkę :-)
Pflaume te leki sa rozkurczowe i nie zmieniaja wyników badań, możesz je nawet zażyć przed pobraniem. Ja tez to biorę i nawet pytałam lekarza i w laboratorium, więc odpowiedź moja jest "pewniakiem":-) A jesli bierzesz magnez raz dziennie, to najlepiej jest go brac wieczorem jak i witaminy, tak mi powiedziano.
Wpadłam sie tylko przywitać i zaraz lecę na wizytę, trzymajcie kciuki za moja szyjkę :-)
Pflaume te leki sa rozkurczowe i nie zmieniaja wyników badań, możesz je nawet zażyć przed pobraniem. Ja tez to biorę i nawet pytałam lekarza i w laboratorium, więc odpowiedź moja jest "pewniakiem":-) A jesli bierzesz magnez raz dziennie, to najlepiej jest go brac wieczorem jak i witaminy, tak mi powiedziano.
dominic
Fanka BB :)
Zapchany nos mówi dzień dobry:-)
Pflaume nospa nie wpływa na wyniki krwi a magnez tylko gdyby badają Ci poziom magnezu we krwi a sądzę, że to będzie raczej zwykła morfologia więc nie musisz nic odstawiać.
LANA trzymam kciuki za dobre wyniki.
Pflaume nospa nie wpływa na wyniki krwi a magnez tylko gdyby badają Ci poziom magnezu we krwi a sądzę, że to będzie raczej zwykła morfologia więc nie musisz nic odstawiać.
LANA trzymam kciuki za dobre wyniki.
Lana my od morza kawałek, a za oknem taka szarówa, że się czuję jakby koniec listopada nastał
((
Jak się czujesz Zapchany Nosie??:-)
Zapchany nos mówi dzień dobry:-)
Jak się czujesz Zapchany Nosie??:-)
reklama