reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Shadow- ale przezycia. Szok!! Oby nigdy wiecej żadna z nas nie musiała usłyszec takiej ciszy jak ty dziś. I dobrze ze nie zostałas w szpitalu.Jesli sami lekarze nie mieli zbytnio podstaw do zatrzymania to w domu lepiej sie człowiek zawsze czuje :)
Karolinka- to masz jeszcze 2 dni na odpoczynek w domu :)

szuszu- Sto lat dla Wiktori :)

A my dziś kupilismy kupon na gruperze do pensjonatu w Mielnie:-)Ale sie ciesze,że uda nam sie jeszcze wypoczac przed rozwiazaniem no i nabiore sil na chwile przed obrona :) Wiec za 3tygodnie jedzemy na odpoczynek :) Ale sie ciesze :-)

Ostatnia edycja:
sagaa to czekamy i na dalsze wieści-dobrze,że jednak wydano Tobie te dokumenty!
devi ja dziś zerknęłam na stronkę hotelu w Ustce...marzą mi się wakacje.
Powiedzcie mi czy już w połowie czerwca wiekszośc nadmorskich knajpek jest otwarta???
Nigdy nie byłam w czerwcu nad morzem :zawstydzona/y:,więc wolę się upewnić :-D.
W zeszłym roku byliśmy w Ustce i znaleźlismy fajne miejsce gdzie podają super sniadanka,ale obawiam sie czy już w połowie czerwca będzie otwarte...

Ostatnia edycja:
właśnie wróciłam ze spaceru z psami i mamą, ostatni raz wziełam dwójkę razem, to rude głuche głupie bydle doprowadza mnie do szewskiej pasji a nie mam zamiaru się przez niego denerwować, niech se " z tym biednym pieskiem" mężuś wychodzi.
w ogóle jak spaceruje to mnie rwie mięsień prawego pośladka, dziwna sprawa heheh

no a teraz już błogie lenistwo, nawet palcem nie kiwnę :)

a wiec kochane mnie nie bylo od rana a wy juz tyle naskrobalscie
shocked.gif

a wiec tak zeby odebraac wypis i wyniki musze miec rmuaa co wiedzialam od kiedy dostalam sie do szpitala w srode zeszla wec dalam znac ze potrzebuje rmua na dzis i mialam je dostac ale "zaje*ste" ksiegowe maja to w du*ie, poszlam po wypis i uslyszalam do poki Pani nie przyniesie rmua nie dostanie pani zadnych papierow albo wystawiamy rachunek za szpital czego bardzo nie lubie robic...stalam jak oslupiala cisnienie mialam 500 w tym momencie zadzwonilam do firmy zrobilam jazde i wyslalai faksem ale nie oryginal <ten zostanie wyslany dzis poczta >, gdybym nie dostala tyc rzeczy bylabym bez karty ciazy bez wynikow ktore potrzebuje do kardiologa na wizyte itd... na szczescie paiery wydala mi inna babka ktora to walilo czy dam oryginal czy nie rmua.
doskonale Cie rozumiem ja jak trafilam do szpitala dowiedzialam sie ze mam nieaktualne rmua-( u mnie wyglada to tak ze za jakis tydz dostane rmua za kwiecien! - i co z tego jak mamy polowe maja, u mnie w firmie nikt o tym nie mysli bo wszyscy maja prywatna opieke w takich super klinikacha a ja.. ze mam umowe zastepstwo nie moge z tego korzystac i co chwile problem, na szczescie pomyslalam kiedys o legitymacji ubezpieczeniowej i poprostu jezdze co miesiac teraz do Gdanska i ja podbijam i mam swiety spokoj i sie nie martwie)- a w szpitalu to wydzwanialam do Warszawy do kadr zeby przeslali faksem do szpitala dwod ubezpieczenia, pozniej oddzialaowa meczylam czy doszlo, jak uslyszalam ze tak bylam spokojniejsza.... tylko ze nic nie wiem o oryginale- ja nie dostarczalam mam nadzieje ze nic nie dostane do zaplaty!

Karolap ja tez sama, ale tylko 3 dni. mój m. pojechał na szkolenie ( patrz :3 dniowa impreza:( A jak tam Wasza sprawa z tym czynszem?

dzieki za pamiec
z tym czynszem sprawa wyglada tak, ze 6 maja byla eksmisja w tamtym mieszkaniu i teraz cisza czekam na jakis odzew ze spoldzielni lub wezwanie do sadu, chociaz takie czekanie jest straszne nie wiedzac na czym sie stoi...zastanawiam sie czy do nich nie przedzwonic i zapytac jak sie sprawy maja, ale boje sie ze takim tel moge wywolac wilka z lasu....

reklama
dzieki za pamiec
z tym czynszem sprawa wyglada tak, ze 6 maja byla eksmisja w tamtym mieszkaniu i teraz cisza czekam na jakis odzew ze spoldzielni lub wezwanie do sadu, chociaz takie czekanie jest straszne nie wiedzac na czym sie stoi...zastanawiam sie czy do nich nie przedzwonic i zapytac jak sie sprawy maja, ale boje sie ze takim tel moge wywolac wilka z lasu....

trzymam kciuki ,żeby sie wszystko ułozyło....

Do góry