reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witajcie :-)
Sagaa bardzo się cieszę, że już w domku jesteś i że najprawdopodobniej wszystko z Twoim zdrowiem ok. Jestem pod wrażeniem, że tylu osobom zdołałaś odpisać...wow! A co do małych dzieci w Twojej rodzinie, to nic tylko się cieszyć (jeśli takie są uwarunkowania genetyczne), bo poród będzie lżejszy :-)

Mucha nie zazdroszczę Ci sytuacji, ale sama najlepiej zdecydujesz co jest ważniejsze. Oby sytuacja się dała opanować, a skurcze nie wracały.

Maggie zdrówka dla mamy, już naprawdę bliżej końca niż początku tego ciężkiego leczenia - oby było skuteczne. No i super że małżeństwo służy :-)

dominic zdrówka życzę, dbaj o siebie i się kuruj

Pisałyście o mężach i ochocie na sex...no mój też niestety z tych, co się boją, że dziecko zaraz po wyskoczy na zewnątrz, ale już się tym nie przejmuję, bo chęci u mnie też od jakiegoś czasu żadne...zadowalamy się przytulankami ;-)

Marcelina przykro mi z powodu portfela. Muszę spróbowac tych lodów, które tak reklamujesz...

Wczoraj byliśmy w szkole rodzenia pierwszy raz - wrażenia bardzo dobre, nie żałujemy wcale, mamy wrażenie, że nam dużo da. Wyszłam stamtąd taka podkręcona, że zaliczyliśmy jeszcze Noc muzeów i do domu trafiłam o 1!!! :szok:
Póki co po pierwszym spotkaniu postanowiłam odstawić witaminy, które biorę od początku ciąży, bo położna mówiła, że przez te suplementy rodzą się większe dzieci, które trudniej urodzić, a mój mały wciąż o tydzień wyprzedza wiek ciąży...

Miłego dzionka dziewczyny!

reklama
czesc dziewczynki
u mnie pochmurno dzis i dosyc chlodno....
za chwile uciekam do tesciowej na obiadek i zamierzam dzis sie byczyc , bo wczoraj sie nasprztalam ze kregoslup mnie bolał ze hej...

mówicie o seksie..... cóż ja mimo iż moge i mam ochote to niestety niepotrafie sie skupic na przyjemnosci bo poprostu czuje sie jak wieloryb, i nie wazne w jakiej pozycji mysle tylko o brzuchu i czuje sie mega nieseksowna :/
ale jakoś sobie z mężem radzimy są wkoncu inne sposoby :D ehhee, naszczęście jest bardzo wyrozumiały :)
myslalam ze to nie będzie jakis problem, ten brzuch i wogole ale dla mnie jest i jak pomysle ze jeszcze tyle czasu przede mna do porzadnego seksu to az plakac sie chce :( no ale cos za cos :))

buziaki dziewczyny i zycze wam miłej niedzieli :)

hheheheh widzę, że temat lodów się troszkę ciągnął i dobrze !! dziewczyny, w życiu takich dobrych lodów nie jadłam- sorbetowych- a nie przepadam wielce za czarną porzeczką- no chyba, że w soku. Tak mi smakowały, że schowałam sobie troszkę na dzisiaj hahahah bo drogie skubane są ...
co do bzykania, to ja widzę że- nieliczna jestem na chodzie ?? nooo.. ale mimo to, nie pamiętam co to dobry orgazm hehehe także, poniekąd jestem w klubie..
Piszę do Was z łóżka- dzień dobry tak w ogóle- u nas pada od rana. Nie chce się nic....

marcelinaa ja zawsze uwielbialam lody a w ciąży jem je kilogramami, a sorbety uwielbiam w gorące dni :))

tonya fajnie ze szkole masz juz zaliczona:) powiem ci ze tez sie ciesze ze tam chodze, ale co do witamin to nie slyszalam! az z ciekawosci zapytam w srode jak bede na kolejnym spotkaniu :)

Witam się i ja :-)

U mnie też brzydko...pada od samego rana.
Sagaa - dobrze,że już wróciłaś!!!!!
Maggie - mam nadzieję,że mama po tych wszystkich zabiegach wróci do pełni sił! tego życzę z całego serca!
Tonya - z tymi witaminami to coś jest. Moja siostra brała w pierwszej ciąży i urodziła synka 4300 i 61 cm długości !!!! więc ja jem je bardzo sporadycznie. Jedną tabletkę na tydzień :-)

Jeśli chodzi o sprawy łóżkowe to temperament mam teraz za dwóch :-D:-D:-D i chodzę za Mężem ciągle... chyba nie narzeka chociaż widzę,że często stara się nie myśleć,że w brzuszku jest jego syn :-)

Miłej niedzieli!

czesc
co do seksu moj maz tez nie chce ciagle nie i nie bo boi sie o malenstwo zadne tlumaczenie nie dziala echh
przez niego pozniej mam takie zboczone sny - jak bylam u mamy to zastanawialam sie czy nie krzyczalam czasem przez sen!!!
u mnie pogoda paskudna i maz dzis wyjezdza i znow zobaczymy sie dpiero za 2 tyg... juz mi smutno tym bardziej ze teraz byl tylko2 dni zamiast 3 bo mu wisneli na piatek szkolenie....
no nic musze wytrzymac

Sagaa wszystko będzie dobrze, zobaczysz:-)
Maggie dużo zdrówka dla mamy życzę i trzymam kciuki.
Co do lodów to mi marclinaa takiego smaka narobiła, że pogoniłam połóweczkę do stokrotki po lody, jeszcze trochę zostało na wieczór;-)

wiem ze bedzie dobrze to tylko moje domnimniania pewno i tak niepotrzebne:p Wiktor urodzi sie zdrowy i z waga w normie na pewno;-)i tego sie 3 mam;D lecem ze znajomymi i mezem do jakiejs knajpki choc pogoda nie nastraja do wychodzenia z domu,,,;/

Tonya, a to ciekawostka z tymi witaminami. Ja biorę cały czas i nawet jak mój dzidziuś urodzi się duży, to za bardzo mi to nie przeszkadza bo będę miała CC :-p
Marcelina, ja ostatnio non stop jem lody i już gardło mnie pobolewa. Zresztą ostatnio jestem bez dna i wcinam wszystko jak leci.:szok:

reklama
Hej dziewczynki, ja już wróciłam, imprezka udana, dzięki za życzenia dla W.:-)
Maggie, zdrówka dla mamy, musicie być silne.
Sagaa, dobrze że wróciłaś, ile mały waży, że tak mówią że za mały?
Mucha, uważaj na siebie babo!!!;-) Co do szyjki, to bardziej sugerowałabym się usg niż paluchami gina;-)

Przepraszam, jeśli do kogoś bezpośrednio się nie zwróciłam, ale pobieżnie czytałam posty;-)

Do góry