ale jestem zla napislaam do was trwalo to jakies pol godziny zdazylo mnie wylogowac i wszystko mi skasowalo
WItam Was i ja po nadrobieniu tylu stron jesli kogos pomine prosze sie nie gniewac i z gory przepraszam...
Witam nowe sierpnioweczki zycze lekkiej resztki ciazy i Was Marzenix i Editt po dluzszej przerwie:-)
Mama 2011 gartki zagladaj do nas czasem i dziel sie wsyztskimi przezyciami;-)
Szuszu najlepszego dla malej po urodzinkach i i gratulacje dla przyjkaciolki, moze i ja uslysze takie slowa od mojej ktorej tez mam nadzieje sie w koncu uda a dzis urodzila kolezanka z ulicy z ktora lezalam w szpitalu teraz;-)
Pflaume waga do pozazdroszczenia ja mam wiecej i z tego powodu mega jazdy czuje sie jak slon ale coz nie mam na to wplywu tak reaguje moj organizm...
Dominic Anulek cwieczenia bede miala dopiero w czerwcu ciekawe czy podobne do Waszych..?
Dominic kuruj sie kochana i wypedz to chorobsko co do temp w ciazy tez mma taka niska ..Ty to masz meza hehe nic pozostaje Ci czekac;p
Tonya fajnie ze zadowlowlna jestes z Rogala nich Ci sluzy:-) no i zlozone lozeczko wiem jaka to radosc ;-)
Lana fotel ekstra i te kolorki a co do sexu juz nie dlugo zleci ani sie obejrzysz;-)My bedziemy jechac <sex>od 38 tyg chce urodzic miedzy 38 a 40 tyg a nie lezec i czekac na prod w szpitalu no chyba ze bede usiala miec cesarke ale poki co nie zapowiada sie:-)wiedzialyscie ze sperma ma prawie taki sam sklad co masc ktora podaje sie jak szyjka nie chce sie otowrzyc za 200-300 zl

d;latego polozna poradzila sex sex i jeszcze raz sex

Biedroneczka tak bywa z ciuszkami i rzeczami ja tez dzis cos bede szukac :-)przykro mi z pwoodu Twojej alergii...
Cokies udanego wyjazdu, wypoczywajcie, a ja mialam podobnie z checiami ale w 2 trymetrze teraz znowu oslablo
Susumali lepszego samopoczucia i milej pracki:-)
Karolinkaz mama nadzieje ze trafils na epszego lekarza ale pojde poczytaczaniedlugo na inny watek bo jeszcze nie zdazyla
Marcelina lody mniami od poczatku ciazy musza byc w zamrazalniku, przykro mi z powodu portfela ale miejmy nadzieje ze chociaz dokumenty sie znajda, n i tam w gronie leniwych na L-4:-)
Mucha masz skomlikowana sytuacje ale pamietaj ze zdrowie dziecka najwazniejsze i Twoje wirze ze uda Ci sie znalezc wyjscie z sytuacji...
Maggie jak tam mama i rola mezatki???
Ewa licze ze synek nie ebdzie mial ospy i te choroby zniknal w koncu:-)
Natt myslami bylam z Toba trzymaj dalej takie optymistyczne nastawienie i wszytsko bedzie w porzadeczku na pewno wierze w to!!!:-) a torbe musisz predzej spakowac zgodze sie ;-)
Pisalyscie o tabsach mysle ze musimy troche popuscic by nie wpasc w paranoje jak nie trzeba nie brac jak trzeba brac i tyle:-)
Oli dzieki o info na temat persilu przekonuje mnie :-)
Blacbery ide zobaczyc wozek to chyba Ty kupilas??
Akutan cos chcialam Ci napisac ale nie wiem co...??

juz wiem astma nom powiedz o tym wczesniej wsyztskim co beda kolo Ciebie zeby komplikacji nie bylo...
Gabinia fajne masz dzieciaczki i Ty kwitnaca mamuska:-)
U nas dzis pochmurno i deszczowo no i wietrzenie az nic sie nie chce;/ wczoraj zaliczylam jeszcze urodziny ale bylam mega slaba dzis lepsze samopoczucie, jutro znowu jzada z lekarzami itd...jak mi sie cos jeszcze przypomni napisze