reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

No nareszcie, pierwsza! Dzień dobre Kobietki:-)
Zasiadam z mlekiem z miodem i czosnkiem i oddaję się "surfowaniu" lol.

reklama
HEJKA kobietki zgłaszam sie jako 3 :-)
Ulubione słowo na "O"-matko już nawet mysleć mi o tym nie można:-(i to tak już od 4 mies.do rozwiązania ,a gdzie do rozwiązania co ja piszę przecież później jeszcze 6 tyg.połogu:-(-przerąbane :-(

Choróbsko się rozkręca, jak jutro będzie podobnie to zasuwamy do lekarza. Nie podoba mi się moja temperatura, poniżej 36.

Wy przynajmniej macie "medyczne" zakazy. U mnie wszystko gra ale jak się robi romantycznie to moje kochanie mówi: Skarbie, czuję brzuszek i na tym się kończy. I nie przetłumaczysz upartemu facetowi, że w ciąży też można:confused2:

anulek82-dzięki za wsparcie dobrze wiedzieć ,że nie jesteśmy same:-D
dominic-to ja Ci kochana współczuję serdecznie :-(gdyby u mnie była taka sytuacja ,że małżonek nie-to chyba by doszło z mojej strony do gwałtu na mężusiu:-D

anulek82-dzięki za wsparcie dobrze wiedzieć ,że nie jesteśmy same:-D
dominic-to ja Ci kochana współczuję serdecznie :-(gdyby u mnie była taka sytuacja ,że małżonek nie-to chyba by doszło z mojej strony do gwałtu na mężusiu:-D
U mnie też, ale póki co to ja mówię nie:-) bo jakoś mi się nie chce:-)

Witam i spadam do szkoły znowu:) Miłego dnia, u nas jakoś nie ciekawie, pada i zimno... :-(

Musiałabym mu chyba podać po kryjomu opakowanie viagry albo siłą jakiś drucik wcisnąć, matko o czym ja tu piszę....:szok:

reklama
DOMINIC kuruj sie jak najszybciej i najskuteczniej kochana!:tak:

ja od godzinki w pracy siedze...jakas taka najedzona jestem..dziwnie sie czuje...:eek:

co do przyjemnych spraw..nie mam w ogole ochoty..:-(

Do góry