reklama
Karolinkaz
Ten dzień już niedługo!:)
Witam i ja no i od razu spadam sobie:-) Jadę do Opola a na 16.20 do tego nowego doktorka! ;-) Miłego dzionka

biedroneczka1980
Fanka BB :)
Witam
Troche dzis u mnie pochmurno, ale ciepło. Ja dzis znow buszuje po allegro w poszukiwaniu ciekawostek, ciuszkow i innych takich okazji
). zwariowalam chyba na punkcie tego kupowania.
Troche dzis u mnie pochmurno, ale ciepło. Ja dzis znow buszuje po allegro w poszukiwaniu ciekawostek, ciuszkow i innych takich okazji
Marcelinaa
Fanka BB :)
Marcelinaa to trzeba jakoś uczcić... Przez pewien czas będzie dziko bez pracy, ale można się szybko przyzwyczaić:-)
uczczę to litrem jakiegoś wypasionego sorbetu

dziewczyny w pracy smęcą ale ja się nie daje- bo w środku też mi w sumie smutno.
Kazali mi wczoraj kupić ciasto na pożegnanie - ale powiedziałam, że mają spadać, bo ja się z nimi nie żegnam.
To głupie przed chwilą pojechały po jakieś ciasto i powiedziały, że skoro ja się z nimi żegnać nie zamierzam, to one se dziś to uczczą

Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
Cześć dziewczyny;-)
Dawno się nie odzywałam, ale jakoś weny nie miałam, ale podczytuje was codziennie
Widzę że u większości najważniejsze zakupy już zrobione, kurcze a ja coraz bardziej przerażona że to już niedługo....
Narazie mam całą wyprawkę jeżeli chodzi o ciuszki dla małego, prawie nic kupować nie musiałam , dostałam mnóstwo rzeczy od siostry i koleżanki, także zaopatrzona jestem że hej
zakupiłam tylko kilka dodatkowych ciuszków, zeby nie było że nic nie kupiłam hehe:-) Na suszarce codzień wiszą jakieś malutkie cudeńka i napatrzyć się nie mogę 
Ale najgorsze jeszcze przede mną , czyli wózek- który niestety nie mogę sie zdecydowac....
łóżeczko- też jeszcze nie wiem jakie chcę..
No i oczywiście kosmetyki i reszte pierdół
Szkołe rodzenia tez juz dwa razy zaliczyłam i bardzo się cieszę że się zdecydowałam, bo próbowali mnie zniechęcic hehe:-)
Wogóle mój mały mało się rusza, a ostatnio przez 2 dni była wogóle cisza, wystraszyłam sie i do szpitala pojechałam, ale naszczęście wszystko jest ok, poprostu jakiś leniuszek u mnie siedzi
Pozdrawiam dziewczyny, w ten zachmurzony aczkolwiek ciepły dzionek
Dawno się nie odzywałam, ale jakoś weny nie miałam, ale podczytuje was codziennie

Widzę że u większości najważniejsze zakupy już zrobione, kurcze a ja coraz bardziej przerażona że to już niedługo....

Narazie mam całą wyprawkę jeżeli chodzi o ciuszki dla małego, prawie nic kupować nie musiałam , dostałam mnóstwo rzeczy od siostry i koleżanki, także zaopatrzona jestem że hej

Ale najgorsze jeszcze przede mną , czyli wózek- który niestety nie mogę sie zdecydowac....

No i oczywiście kosmetyki i reszte pierdół

Szkołe rodzenia tez juz dwa razy zaliczyłam i bardzo się cieszę że się zdecydowałam, bo próbowali mnie zniechęcic hehe:-)
Wogóle mój mały mało się rusza, a ostatnio przez 2 dni była wogóle cisza, wystraszyłam sie i do szpitala pojechałam, ale naszczęście wszystko jest ok, poprostu jakiś leniuszek u mnie siedzi

Pozdrawiam dziewczyny, w ten zachmurzony aczkolwiek ciepły dzionek
Pflaume
Szczęśliwa Mama :)
Witamy się i my :-)
Edyta.editt, U mnie tylko 4.5 na plusie. Miesiecznie przybieram 2 kilo. Z tym, że na początku waga stała w miejscu.
Nas też czeka malowanie. Kolor brzoskwiniowy, żeby trochę ocieplić pokój bo jest w nim mniej słońca.
Pogoda dzisiaj taka sobie, nie pada już, ale jest wietrznie i zimnawo, dla mnie git
Dziewczyny zauważyliście, że są już Styczniówki2012, a nie dawno my zaczynałyśmy:-)
Edyta.editt, U mnie tylko 4.5 na plusie. Miesiecznie przybieram 2 kilo. Z tym, że na początku waga stała w miejscu.
Nas też czeka malowanie. Kolor brzoskwiniowy, żeby trochę ocieplić pokój bo jest w nim mniej słońca.
Pogoda dzisiaj taka sobie, nie pada już, ale jest wietrznie i zimnawo, dla mnie git

Dziewczyny zauważyliście, że są już Styczniówki2012, a nie dawno my zaczynałyśmy:-)
Ostatnia edycja:
Dziewczyny zauważyliście, że są już Styczniówki2012, a nie dawno my zaczynałyśmy

reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
Plaufme tylko 4,5 kg?? Wow ale zazdroszcze, ja juz prawie 9 
Widziałam też styczniówki 2012 , masakra jak ten czas leci.... sama zawsze marzyłam żeby byc styczniówka, ale sierpniówka też mi pasuje hehe:-)

Widziałam też styczniówki 2012 , masakra jak ten czas leci.... sama zawsze marzyłam żeby byc styczniówka, ale sierpniówka też mi pasuje hehe:-)