reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
devi daj znać jaką farbę kupiliście. Też mnie to czeka a nie mam koncepcji co do tej mojej wybranej tapety dobrać,żeby nie 'przedobrzyć'

Witam
Troche dzis u mnie pochmurno, ale ciepło. Ja dzis znow buszuje po allegro w poszukiwaniu ciekawostek, ciuszkow i innych takich okazji ;)). zwariowalam chyba na punkcie tego kupowania.

Marcelinaa to trzeba jakoś uczcić... Przez pewien czas będzie dziko bez pracy, ale można się szybko przyzwyczaić:-)

uczczę to litrem jakiegoś wypasionego sorbetu :-D:-D:-D

dziewczyny w pracy smęcą ale ja się nie daje- bo w środku też mi w sumie smutno.
Kazali mi wczoraj kupić ciasto na pożegnanie - ale powiedziałam, że mają spadać, bo ja się z nimi nie żegnam.
To głupie przed chwilą pojechały po jakieś ciasto i powiedziały, że skoro ja się z nimi żegnać nie zamierzam, to one se dziś to uczczą :-D

Cześć dziewczyny;-)
Dawno się nie odzywałam, ale jakoś weny nie miałam, ale podczytuje was codziennie:tak:
Widzę że u większości najważniejsze zakupy już zrobione, kurcze a ja coraz bardziej przerażona że to już niedługo....:sorry2:

Narazie mam całą wyprawkę jeżeli chodzi o ciuszki dla małego, prawie nic kupować nie musiałam , dostałam mnóstwo rzeczy od siostry i koleżanki, także zaopatrzona jestem że hej :tak: zakupiłam tylko kilka dodatkowych ciuszków, zeby nie było że nic nie kupiłam hehe:-) Na suszarce codzień wiszą jakieś malutkie cudeńka i napatrzyć się nie mogę :tak:
Ale najgorsze jeszcze przede mną , czyli wózek- który niestety nie mogę sie zdecydowac....:dry: łóżeczko- też jeszcze nie wiem jakie chcę..:dry:
No i oczywiście kosmetyki i reszte pierdół:tak:
Szkołe rodzenia tez juz dwa razy zaliczyłam i bardzo się cieszę że się zdecydowałam, bo próbowali mnie zniechęcic hehe:-)

Wogóle mój mały mało się rusza, a ostatnio przez 2 dni była wogóle cisza, wystraszyłam sie i do szpitala pojechałam, ale naszczęście wszystko jest ok, poprostu jakiś leniuszek u mnie siedzi:-D

Pozdrawiam dziewczyny, w ten zachmurzony aczkolwiek ciepły dzionek :)

Witamy się i my :-)

Edyta.editt, U mnie tylko 4.5 na plusie. Miesiecznie przybieram 2 kilo. Z tym, że na początku waga stała w miejscu.

Nas też czeka malowanie. Kolor brzoskwiniowy, żeby trochę ocieplić pokój bo jest w nim mniej słońca.

Pogoda dzisiaj taka sobie, nie pada już, ale jest wietrznie i zimnawo, dla mnie git :-p

Dziewczyny zauważyliście, że są już Styczniówki2012, a nie dawno my zaczynałyśmy:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Plaufme tylko 4,5 kg?? Wow ale zazdroszcze, ja juz prawie 9 :baffled:

Widziałam też styczniówki 2012 , masakra jak ten czas leci.... sama zawsze marzyłam żeby byc styczniówka, ale sierpniówka też mi pasuje hehe:-)

Do góry