Blackberry
Fanka BB :)
anulek82 - powiem tak - moja koleżanka- waga przed każdą ciążą ok 46-47 kg max ma dwie córeczki - jedna miała 4800, a druga 4600 - obie urodzone siłami natury i chciałabym wracać do sylwetki sprzed ciąży tak jak ona - figurkę ma super - a w każdej ciąży przybywało jej ok 25-30 kg - wyglądała monstrualnie.
Ja dokonałam wczoraj najpoważniejszego zakupu lecę na wózki i tam go wkleję
mama2011 - super, że masz w brzuszku mieszkańca - trzymam kciuki za Waszą dwójkę!
Dziewczyny widziałam, że wczoraj była debata co do prania - króraś z Was pisała, że w Leclerc jest promocja Loveli - pojechałam i faktycznie super - normalnie 1,8kg kosztuje ok 21zł a tam 5kg +gratis duży płyn do płukania (który kosztuje ok 20zł) jest za 35zł. Polecam, ale promocja chyba będzie się kończyć jakoś na dniach.
dzięki LANA - mam nadzieję, że dzisiaj da mi popalić;-)
Ja dokonałam wczoraj najpoważniejszego zakupu lecę na wózki i tam go wkleję
mama2011 - super, że masz w brzuszku mieszkańca - trzymam kciuki za Waszą dwójkę!
Dziewczyny widziałam, że wczoraj była debata co do prania - króraś z Was pisała, że w Leclerc jest promocja Loveli - pojechałam i faktycznie super - normalnie 1,8kg kosztuje ok 21zł a tam 5kg +gratis duży płyn do płukania (który kosztuje ok 20zł) jest za 35zł. Polecam, ale promocja chyba będzie się kończyć jakoś na dniach.
dzięki LANA - mam nadzieję, że dzisiaj da mi popalić;-)