reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Dominic, życzę szybkiej przeprowadzki;-)
Anulek, ja też uwielbiam te powietrze. Ulga niesamowita.
Szuszu, ja nie lubię Szczecina (bez obrazy Dziewczyny) za dużo złych wspomnień z dzieciństwa. Po za tym jest dla mnie za duży, wolę swoje miasto :-)
Mama2011, gratuluje i trzymam kciuki :-)
U mnie zaczęło lać, powietrze super. Wiecie co zaczynam tęsknić za zimą mino, że uwielbiam lato. Trochę męczące jest to gorąco w naszym stanie – przynajmniej dla mnie.
Kurcze Dziewczyny też macie taki apetyt? Ja jem jakbym nie miała dna…:-D A od wtorku zajadam się lodami, mmm…

Witam, mam termin na 25 Sierpnia. Wczoraj byliśmy u lekarza, maleństwo waży 850g i będzie to chłopczyk :)
Jak się czujecie dziewczyny? :) Ja jestem na zwolnieniu lekarskim ze względu na bóle pleców. Przez 1,5 miesiąca przytyłam 7,5 kg, prawie wszystko poszło w brzuszek.. i trochę ten ciężar doskwiera. Macie może podobnie z pleckami?

czesc ja tez mam termin na 25 sierpnia :-)
ja od jakiegos czasu odczuwam moj kregoslup a kosc ogonowa to masakra
ja przytylam od poczatku ciazy jakies 5kg - wg danych na 28.04 ;-)
u nas ma byc Maja - mam nadzieje ze w miedzy czasie jej cos nie wyrosnie :no:

biedroneczka ja tez jestem alergiczka, i boje sie co to bedzie- na poczatku ciazy kichalam mialam zawalone oczy, teraz jakby troche zelzalo, na oczy stosowalam zawsze Oxycort A- teraz tez sie smaruje bo bez tego musialabym siedziec w domu takie mialam napuchniete oczy, ale zastanawiam sie czy moge go uzywac... hmmm

Druga:-) Dzień dobry.
Anulek chyba dzięki tym wczorajszym ćwiczeniom pierwszy raz od bardzo dawna zobaczyłam moje kostki u stóp:-)

Trzecia?Witam porannie! Mój siusiak wczoraj prawie nie dawał znać, a w nocy miałam jakieś takie bolesne kłucia. Jak ja tego nie lubię, zaraz zjem śniadanko i rozłożę się na sesję kopania - może dzisiaj będzie bardziej komunikatywny. Idę Was poczytać.miłego dnia!

Dominic powiem Ci, że ja też rewelacyjnie się czuję, rano zrobiłam przeciąganie i ziewanie:-) i oddechy, dziś jeszcze porobię tę windę:) a jutro spróbuję powtórzyć wszystko, jak mi się uda nie zapomnieć...Ale Babka jest rewelacyjna!! Dziewczyny nasza instruktorka od gimnastyki w szkole rodzenia urodziła Synka SN 4200 wagi i 60 cm a sama waży może z 45 kg... Jak dla mnie supermenka;-)

hej
witam się o poranku
kurcze jakie to ćwiczenia może i mnie coś pomoże

chciałam poinformować że u nas zmiana planów wakacyjnych, mieliśmy jechać pod koniec czerwca a jedziemy za tydzień nad morze, cieszymy się niezmiernie, tym bardziej że wybraliśmy fajny ośrodek z basenem i z placem zabaw dla dzieci i jest też bezpośrednie zejście do morza, tylko się modlę żeby tą podróż przetrwać z tymi moimi nogami...

mama2011
-wielkie gratki ,takie informacje są najlepsze :) i trzymam kciukasy

pozdrawiam was i miłego wiłekndu

Ostatnia edycja:
reklama
Blackbery-spokojnie :tak:może maluch miał wczoraj gorszy dzień i dlatego był mniej aktywny.Ja się też ostatnio troszkę przestraszyłam bo mój mały był od 16 tyg.bardzo aktywny i 3 dni temu zrobił się jakiś taki "anemiczny "przez 2 dni mniej kopał a więcej się wypinał i pływał ale wczoraj już wrócił do normy i tak dawał czadu jak zwykle.Skórczy też kilka było ale myślę ,że to te przepowiadające HIGSA,bo przeszły nawet bez Nospy.
Jak Cię coś boli to dużo odpoczywaj i weź nospę a jeśli nie przechodzi to koniecznie dzwoń do gina.
mama2011-kochana wielkie ale to WIELKIE!!!! GRATKI!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry