reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Witam po przerwie ja tylko chciałam się przywitać i podzielić moim szczęściem otóż w niedziele dowiedziałam się że ktoś zamieszkał w moim brzuszku

edyta.editt-WITAJ po przerwie i zaglądaj do nas częściej :-)
Pisałam dzisiaj ,że czekam na nowy nabytek -fotel,który specjalnie zakupiliśmy dla mamusi czyli dla mnie :tak:i dla maluszka aby było mi wygodnie w trakcie karmienia-jest bardzo wygodny :tak:.Obiecałam się pochwalić i wstawić fotke.
A oto on:
DSC01061.jpg

Ostatnia edycja:
mama2011 Gratulacje :-) teraz juz musi isc wszystko do przodu. Trzymam kciuki.
edyta.editt witam po przewie choc ja chyba widzę Cie pierwszy raz :-)
LANA piekny fotel, pasowałby do mnie ;-) znaczy do mojego salonu :-D, ja rozważam zakup bujanego, od lat mi sie marzył taki a teraz jest pretekst :-)

Nie wiem która z Was pisała o kinie i harcach malucha :) Dzisiaj miałam tak samo. Jak mi szalał tam w środku- nie wiem czy mu się podobało czy nie. Kopał mnie po pęcherzu aż pod ręką było czuć.
Właśnie brat mi mówi, że jak mama się śmieje to do dziecka dopływają endorfiny i jemu się podoba dlatego szaleje.
Gabinia- ładnie się prezentujecie:)

Akutan to ja tak miałam w kinie, że mały szaleństwo odstawił. Ale jeszcze nie sprawdziłam czy za każdym razem tak będzie - muszę się znów do kina wybrać :-)

Witam po przerwie ja tylko chciałam się przywitać i podzielić moim szczęściem otóż w niedziele dowiedziałam się że ktoś zamieszkał w moim brzuszku

Mama2011 gratulacje ogromne!!!! Jak takie informacje cieszą :-D

U mnie w pracy taki wysyp ciężarnych w tym roku, że ja jestem druga, a po mnie jeszcze dwie dziewczyny....szefowa ma niezły orzech do zgryzienia, bo praca taka, że wszystkie już na zwolnieniach są...ale ja się cieszę, jest z kim wymieniać informacje i się cieszyć :-)

Mama2011 gratulacje. Trzymam kciuki z całych sił:-)
Lana wypas masz ten fotelik i kolor mi się podoba, lubię ciemne meble;-)

reklama
Do góry