reklama
LANA
Fanka BB :)
Ostatnia edycja:
Oli.B
Oli ładnie się zakręciłaś z tą smycząPowiedz mi ,a ten Persil to jest specjalny dla dzieci czy ten 'normalny'?
maggie taki on ma pozytywną opinie IMiD
Żel Persil Sensitive - Persil - CoTanio.pl
Marcelinaa
Witam po przerwie ja tylko chciałam się przywitać i podzielić moim szczęściem otóż w niedziele dowiedziałam się że ktoś zamieszkał w moim brzuszku
moje wielkie gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mama2011 Gratulacje :-) teraz juz musi isc wszystko do przodu. Trzymam kciuki.
edyta.editt witam po przewie choc ja chyba widzę Cie pierwszy raz :-)
LANA piekny fotel, pasowałby do mnie ;-) znaczy do mojego salonu
, ja rozważam zakup bujanego, od lat mi sie marzył taki a teraz jest pretekst :-)
edyta.editt witam po przewie choc ja chyba widzę Cie pierwszy raz :-)
LANA piekny fotel, pasowałby do mnie ;-) znaczy do mojego salonu

Oli.B
mama2011witam po przerwie ja tylko chciałam się przywitać i podzielić moim szczęściem otóż w niedziele dowiedziałam się że ktoś zamieszkał w moim brzuszku
gratulacje wielkie, trzymam kciuki za was :-)
Tonya
Zadowolona z życia :)
Nie wiem która z Was pisała o kinie i harcach maluchaDzisiaj miałam tak samo. Jak mi szalał tam w środku- nie wiem czy mu się podobało czy nie. Kopał mnie po pęcherzu aż pod ręką było czuć.
Właśnie brat mi mówi, że jak mama się śmieje to do dziecka dopływają endorfiny i jemu się podoba dlatego szaleje.
Gabinia- ładnie się prezentujecie![]()
Akutan to ja tak miałam w kinie, że mały szaleństwo odstawił. Ale jeszcze nie sprawdziłam czy za każdym razem tak będzie - muszę się znów do kina wybrać :-)
Witam po przerwie ja tylko chciałam się przywitać i podzielić moim szczęściem otóż w niedziele dowiedziałam się że ktoś zamieszkał w moim brzuszku
Mama2011 gratulacje ogromne!!!! Jak takie informacje cieszą

U mnie w pracy taki wysyp ciężarnych w tym roku, że ja jestem druga, a po mnie jeszcze dwie dziewczyny....szefowa ma niezły orzech do zgryzienia, bo praca taka, że wszystkie już na zwolnieniach są...ale ja się cieszę, jest z kim wymieniać informacje i się cieszyć :-)
reklama