reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Moja najlepsza przyjaciółka jest w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) Po ponad roku starań:-) Ale się cieszę:-)
Pogratuluj jej i może zajrzy tu czasem pogadać z bardziej "zaawansowanymi";-) Poradzimy, powspominamy naszej ciąży początki, postraszymy dolegliwościami trzeciego trymestru:-)

Devi-ja kupiłam Dreft sensitiv dla dzieci i alergików i już w nim prałam ciuszki dla bobasa-ma bardzo delikatny,przyjemny zapaszek ale nie używałam już płynu do płukania bo dreft ma w sobie składnik który automatycznie zmiękcza tkaniny.
Jestem z niego zadowolona 1L. starcza podobno na 11 prań i koszt 10 zł. ja na 1 pranie w pralce z wsadem 5 kg. wlewam 1 zakręteczke od tej butelki z płynu.
Dziś maja mi przysłać kurierem fotel finke ,który zamówiłam do karmirnia malucha ,bo nie mam na czym karmić .Mam stół z krzesłami ale na krześle to niewygodnie karmić na wypoczynku w nocy też nie koniecznie,a tak zamówiłam sobie wygodny fotelik w kolorze venge i idealnie pasującą tkaniną do mojego wypoczynku-będzie wyglądać jak komplecik:tak:-już się nie mogę doczekać,a mąż jak wróci z pracki to będzie miał co skręcać :-)

LANA wklej potem fotkę tego fotelika:-)
Ja czekam na paczuszkę z pierdołkami dla młodego, jakiś kocyk i takie tam duperelki. Brakuje mi już bardzo mało rzeczy;-)

dominik-właśnie dzwonili do męża ,że za godz. przywiozą mi fotel :-) jak mąż skręci to wkleję fotke. Mi w sumie to brakuje wózka,łożeczka z materacykiem i pampersów.Kocyki i śliniaczki i takie tam inne ma przysłać mi moja przyjaciółka z Irlandi w prezencie,która zresztą na 20 maja ma termin cesarki :tak:.Obie starałyśmy się sporo czasu o 2 dziecko a zaszłyśmy prawie w tym samym czasie :-) mamy tylko różnicę 2 mies.:-)
Wklej też fotki jak przyjdzie paczucha :tak:

Witajcie Kochane!
Od czasu do czasu podczytuje Was i postanowiłam się odezwać.Widzę,że prężnie działacie,przygotowania do przyjścia Maluszków idą pełną parą-kupione wózki,ubranka...
Mój Szkrab rośnie sobie w brzusiu-daje o sobie znać, szczególnie jak Mamusia odpoczywa.
Wzięło mnie dziś na przemyślenia-może za trzy miesiące bedę juz trzymać Antka w ramionach...:happy2:Mąż twierdzi,że urodzę pod koniec lipca,ale ja jakoś nie jestem do tego przekonana,niech sobie siedzi w brzuszku i przyjdzie na świat jak Jemu się podoba-oczywiście nie 2 tyg po terminie :-D
Pogoda jest super,tylko te meszki...Jak tylko Córa się obudzi to idziemy na spacerek-po Tatusia do pracy.
Wiecie jeszcze niedawno zastanawiałam się jak to będzie w 27 tygodniu,a teraz...zastanawiam się jak to będzie w 35 :-D
Czas szybko ucieka-na co dzień tak tego się nie odczuwa,ale jak spojrzy się wstecz,to leci jak oszalały.
Pozdrawiam!

reklama
Do góry