reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

szuszu miło, że ktoś lubi Szczecin, bo zdania zazwyczaj są mniej entuzjastyczne:)Ja też lubię, szczególnie Wały Chrobrego i statki i jakbym miała się przeprowadzać kiedys to tylko do innego miasta portowego, albo nad morze:-)

reklama
Cześć Kochane :-)
U mnie miało padać a tu nic, aż dziw bierze. A teraz swieci słoneczko :-) Co do no-spy, to faktycznie w ulotce jest napisane takie ostrzezenie, ale na wszystkich lekach, które brałam w ciąży było napisane ostrzeżenie odnośnie stosowania w ciąży. Tak jak OliB pisze, oni tak muszą napisać by uchronić się przed wypłatą odszkodowania. Patrząc na inne rzeczy to nawet zioła czy herbata zielona jest (są) uznawane za niekorzystne w ciąży. Więc patrząc na to, to człowiek powinien się zamknąć w komorze na 9 m-cy, nic nie zazywać, nic nie pić i cierpliwie czekać na rozwiązanie :-);-) Najwazniejsze to aby ufać swojemu lekarzowi, lub miec takie szczeście jak Taycia i nie musieć zażywać leków.
Gabinia ślicznie wyglądacie :-)
Miałam dziś jechać oddać siuśki i krew, ale tak mi się nie chciało, że szok. Jutro pojadę a we wtorek do wracia :-) Ciekawe jak tam moja szyjka.

WITAM KOCHANE DZIEWCZYNKI Z RANA :-)
u mnie dziś już chłodniej nie będzie już tak ciepełko jak wczoraj -ale i tak nie jest źle :tak:
dominic i anulek-udanej zabawy w szkole rodzenia :tak:;-)

witam dziewczynki:)

Jeden dzień mnie nie było a tu taka produkcja...
wczoraj po wizycie u gina mąż mnie zabrał do kina, a później zjedliśmy pizzę na bulwarach wiślanych:)
a rano byłam u koleżanki na kawie i siedziałyśmy w ogrodzie więc pierwsza opalenizna nabyta:)

Oli ładnie się zakręciłaś z tą smyczą:) Powiedz mi ,a ten Persil to jest specjalny dla dzieci czy ten 'normalny'?

LANA ja tez mam problemy z pisownia i czasami sprawdzam w słowniku ort, masakra bo ja nigdy błędów nie robiłam! Ale Oli powiedziała,że to nie objaw ciąży a demencji starczej, hehe :)

Taycia mi lekarz na te kolki zalecił właśnie nospę, ale widzę ,że ty sceptyczna do niej jesteś. Mnie lekarz zapisał no -spę 3x1 więc chyba nie jest to takie szkodliwe...

biedroneczka współczuję alergii... Mnie to jedynie oczy pieką i tak dziwnie wierci w nosie jak ktos trawę kosi... Więc teraz jest to nagminne:(

Shmira09 witamy:)

Gabinia piękna masz gromadkę:)

Mam nadzieję, że o nikim nie zapomniałam...

Witam i ja:)
u nas znowu gorąc tak jak cały wczorajszy dzień:blink: Nie powiem mogłoby się troszkę ochłodzić ale tylko troszkę no i burza wieczorem też by nie zaszkodziła:-)

Ja tabletek też żadnych nie biorę, brzuch mnie nie boli więc i no-spa nie potrzebna.
Jedynie od kilku dni czuję swój kręgosłup- bez siedzenia z oparciem popołudniami i wieczorami się nie obejdzie:-(
Alergii nigdy nie miałam a pod koniec kwietnia jak coś zaczęło pylić to smarałam i kichałam jak głupia i nie wiem czemu:baffled:

Gabinia
super:-)

maggie78 wiem, że pytałaś Oli ale ja pozwole sobie odpowiedzieć :-) a więc jest to persil sensitive dla alergików, dla osób o wrażliwej skórze i dla dzieci. Posiada pozytywna opinię Centrum Zdrowia Dziecka, jest z wyciągiem z aloesu co zapobiega ponoc podrażnieniom.

maggie78 wiem, że pytałaś Oli ale ja pozwole sobie odpowiedzieć :-) a więc jest to persil sensitive dla alergików, dla osób o wrażliwej skórze i dla dzieci. Posiada pozytywna opinię Centrum Zdrowia Dziecka, jest z wyciągiem z aloesu co zapobiega ponoc podrażnieniom.

Dzięki:) To jak sprawdzony to tez go zakupię:)

Tez go kupiłam wczoraj ale jeszcze nie piorę, dzis mam lenia i w ogóle nie wiem co z soba zrobic :-) Pachnie delikatnie. A ha na stronie cokupic.pl przeczytałam opinie i ma same pozytywne, polecany dla odziezy dzieciecej.

reklama
tez wczoraj patrzyłam na ten Persil i chyba sie na niego zdecyduje do pierwszych pran a potem chyba sie przerzuce na Dreft tez ten dla dzieci bo duzo tanszy jest a ktoras pisala ze tez ładnie pierze. Na poczatek w Persilu przekonuje mnie do Persilu pozytywna opinia Centrum Zdrowia Dziecka

Do góry