reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Oli niezle :) dobrze ze psa nie zapomnialas gdzies :)
Wlasnie ogladam eurowizje - masakra samo disco polo /
Jutro ide do przyjaciolki bo ona i jej mama nakupily mi na wyprzedazach i w szmateksach ciuszki dla mlodej :) juz sie nie moge doczekac bo w domu nic nie mam, tylko to co niko - ale to typowo męskie. :) Nikodem dzis probowal ubrac na siebie swoje body (rozmiar 62) - niezly widok :-)
Pozdrawiam wieczorkowa pora i slodkich snów życze;-)

reklama
No to po raz pierwszy będę pierwsza :cool2:

Słonko za oknem wstało, mogłoby nie być aż tak ciepło jak wczoraj jakoś nie najlepiej znoszę tak ciepłe dni (co będzie w lipcu i sierpniu?) Ajajaj:happy2:

Miłego dzionka Dziewczyny:tak:

No to ja druga :-)

Kurcze a ja się tak cieszę z tego ciepła :-D, tyle na nie czekałam

Miłego dnia gwiazdeczki

No to ja trzecia:) a myślałam, że o tej porze będę pierwsza;)))) U nas też pogoda na piękną zapowiada się, a ja dzisiaj dzień piorący, bo jak to wszystko pozbierałam to mi same ciuszki na 4 prania wyszły(wczoraj zrobiłam już dwa) a jeszcze pościele, kocyki itd:szok:
Wczoraj zaliczyłam pierwsze zajęcia w szkole rodzenie, jutro już mamy ćwiczenia, szkoła super:-) także bardzo dziękuję Dominic za cynk:-D

Dzień dobry:-)
Normalnie czuje się jak na jakimś innym forum. 7 rano a już tyle z Was na nóżkach;-)
Anulek nie ma za co, mi będzie raźniej w Twoim towarzystwie niż samej:-)
Czy przed krzywą cukrowa mogę wypić trochę wody? Starznie mnie suszy a badanie mam dopiero na 9.

reklama
Do góry