reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Tonya-zobaczysz jak Ci miło minie nocka z nową poduchą :tak: ja to w ciągu dnia nawet na niej poleguję albo jak siedzę na wypoczynku to mam ją za plecami -BAJKA!!!!!
agu_la -współczuję dolegliwości :-(
akutan-ja czuję :-Dczas tak leci ,że masakra jakaś- pamiętam jak jeszcze nie tak dawno oglądałam 2 kreski na teście a tu już u mnie 7 miesiąc :tak:

reklama
ale produkcja:szok:

dzieki za kopa motywacyjnego, mieszkanko w stanie ok, potem poszlam do urzedu zalatwic jeden papierek- wyszlam o 11, wrocilam pare minut temu...kocham urzedy a one jak widac jeszcze bardziej mnie kochaja...

MARCELINA ja bym sie nie martwila, plamy w ciazy to chyba normalne...
jejku chce troche kolorku na twarzy nabrac a jakos nie mam czasu...

no TONYA te poduchy to pierwsza klasa!

LANA dobrze ze bole minely!

Marcelina ja też mam przebarwienie nad wargą, ale mam je co roku więc dla mnie to nic nowego. Choć teraz po raz pierwszy kupiłam krem z filtrem do twarzy, bo ponoć w ciąży jeszcze bardziej widać te plamy. Jak dla Ciebie to nowość to lepiej sprawdzić co to takiego.

Lana, Susumali wypróbuję w nocy i jutro napisze co i jak, ale wygląda mi na wygodną :-)

Ale mam dziś lenia....jeszcze się za obiad nie wzięłam...tak to jest jak się wraca po tygodniu siedzenia u mamy gdzie wszystko pod nos podane ;-)

Dziewczyny smigam juz spedzic jeszcz troche czasu z mezem... 3 maj cie sie mam nadzieje ze u Was na wizytach bedzie wszystko w porzadku;-) do kiedys tam dobranoc...

ale miałam dziś dzień:
wzięłam psa sierściucha ze sobą na spacer po lesie, spotkałam się z koleżanką a potem pojechaliśmy do weta zdjąć mu szwy. Cały dzień chodził bez smyczy bo ja jej nigdzie nie mogłam znaleźć. Cholera cały samochód przeszukałam i nic... i co się okazało na koniec? położyłam ją na dachu zaczepiła się o relingi i tak jeździłam sobie po mieście z psową smyczą :baffled:
Już nie mam sił z tą ciążową sklerozą

oj OLI ale sie usmialam

MARCELINAA no to lato w pelni..a Ty sie martwisz klima w sierpniu, mowie Ci w sierpniu to jesien bedzie juz...

reklama
Do góry