reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Marcelinaa ciesz się, że jest jeszcze tak "chłodno". Pomyśl co będzie przy 30 stopniach na termometrze. Będziemy umierać:-(

reklama
też mnie tak wczoraj pocieszali :baffled:
nie lubię jak mi gorąco.. a wczoraj tak było.. nie lubię jak jestem udupiona do wieczora, bo z psami wyjść nie mogę.
Leżą w domu i sapią jak lokomotywy..
Zamiast zrobić swoje i mieć na wieczór św spokój, muszę czekać- wczoraj aż do 20 30 i po nocach łazić bóg wie gdzie, żeby se troche pomachali nogami...

Witam.
Ja przeciwnie wole sloneczko i gorac jak zimno snieg i deszcz. Istenieje duze prawdopodobienstwo ze zmieni mi sie to w tym roku ;)
Ja dzisiaj w planach mam posadzenie kwiatkow, trzeba ladnie przyozdobic taras :) i chyba wiecej nic ostanio jestem strasznym leniem. Wieczorkiem wypad do mamy bo jutro mam wizyte u hematologa

No nie popadajmy ze skrajności w skrajność, ja też wolę słońce od śniegu ;) ale wolę też 22 stopnie ciepła maksymalnie a nie 30 i więcej :)

Nie wiem ktora ja jestem ale witam sie równie radosnie jak Wy wszystkie.
U mnie tez piekny dzień będzie, lubię ciepło, ale bez przesady. Wentylatory stoją w gotowości.
Co do glukozy to mi nic nie pozwolili się napić, bo może to zmienić wynik, ale co laboratorium to inne opinie.
Tak się zastanawiam na praniem ciuszków itd. I mam pytanie w czym to pierzecie ? Wyczytałam pozytywne opinie o żelu Persil sensitive i wiem, że któraś z Was go kupiła. A tak poza tym to w czym inne ciężaróweczki piorą ??
A ha..... a kocyki nowe też pierzecie ?, bo ja się boję, że one po praniu nie będą tak ładnie wyglądać, a fajnie by było gdyby tak wyglądały chociaż na poczatku :-)

Ja zmykam na badania a potem do pracy. Trzymajcie się i niech Wam wszystkie ciążowe przypadłości nie doskwierają:-)

Nie wiem ktora ja jestem ale witam sie równie radosnie jak Wy wszystkie.
U mnie tez piekny dzień będzie, lubię ciepło, ale bez przesady. Wentylatory stoją w gotowości.
Co do glukozy to mi nic nie pozwolili się napić, bo może to zmienić wynik, ale co laboratorium to inne opinie.
Tak się zastanawiam na praniem ciuszków itd. I mam pytanie w czym to pierzecie ? Wyczytałam pozytywne opinie o żelu Persil sensitive i wiem, że któraś z Was go kupiła. A tak poza tym to w czym inne ciężaróweczki piorą ??
A ha..... a kocyki nowe też pierzecie ?, bo ja się boję, że one po praniu nie będą tak ładnie wyglądać, a fajnie by było gdyby tak wyglądały chociaż na poczatku :-)

Ja kocyki też piorę, jak są dobre to się nic z nimi nie dzieje :-)
Ja przy synku przetestowałam proszki: Jelp, Lovella a teraz ten żel Persil i on jest najlepszy ;-)

Ja piorę w loveli, jestem zadowolona, ale porównania nie mam, bo to nasze pierwsze dzieciątko... Zanim kupiłam poczytałam fora i Dziewczyny polecały właśnie lovele albo jelp, z tym, że na jelp narzekały, że ubranka szarzeją... O persilu dopiero teraz przeczytałam u Oli, z kocykami tak jak Oli pisze, ja piorę wszystko, jak jest dobrej jakości to nie ma prawa się nic stać :-) Brakuje mi tylko zapachu, ale podobno płyn do płukania lepiej wprowadzać stopniowo, nie w pierwszym miesiącu. A jak doświadczone mamy ???? Używałyście płynu do płukania przy noworodkach??

Witam slonecznie :)
Ja piore obecnie w dzidziusiu a plucze w silan sensitive. Wczesniej tez tak pralam. Niko obecnie ma stwierdzona (przez nas) alergie na BRYZE. Inne proszki nie wywoluja niepokojacych objawów.
Dzis nam sie moze uda pierwszy dzien w tym tygodniu bez gorączki mlodego, nareszcie antybiootyk zaczal dzialac :) Ciesze sie bo wczoraj wygladal strasznie.
Milego dzionka - ja tez za goracem nie przepadam. No ale babie w ciazy nie dogodzisz

reklama
Witam moje kochane ciężąróweczki :-)
U mnie dziś słonko trochę się chowa za chmurkami ale ogólnie ma być ładnie tylko wieczorem ma popadać.Uwielbiam ciepełko ja wogóle z tych ciepłolubych :tak:
Oli.B-ale się uśmiałam z tej smyczy na dachu :-D a co do tej sklerozy ciążowej to coś w tym jest ja zawsze taka poukładana o wszystkim pamietałam i wszystko pozapinane miałam na ostatni guziczek za wczasu a teraz masakra :szok: taka roztargniona jestem mam jakiś opóźniony zapłon:-Da błędy w pisowni robie masakryczne :szok:a taka dobra zawsze z ortografi byłam jakieś normalnie zaniki mam:szok:

Do góry