reklama
Marcelinaa
Fanka BB :)
też mnie tak wczoraj pocieszali
nie lubię jak mi gorąco.. a wczoraj tak było.. nie lubię jak jestem udupiona do wieczora, bo z psami wyjść nie mogę.
Leżą w domu i sapią jak lokomotywy..
Zamiast zrobić swoje i mieć na wieczór św spokój, muszę czekać- wczoraj aż do 20 30 i po nocach łazić bóg wie gdzie, żeby se troche pomachali nogami...

nie lubię jak mi gorąco.. a wczoraj tak było.. nie lubię jak jestem udupiona do wieczora, bo z psami wyjść nie mogę.
Leżą w domu i sapią jak lokomotywy..
Zamiast zrobić swoje i mieć na wieczór św spokój, muszę czekać- wczoraj aż do 20 30 i po nocach łazić bóg wie gdzie, żeby se troche pomachali nogami...
Witam.
Ja przeciwnie wole sloneczko i gorac jak zimno snieg i deszcz. Istenieje duze prawdopodobienstwo ze zmieni mi sie to w tym roku
Ja dzisiaj w planach mam posadzenie kwiatkow, trzeba ladnie przyozdobic taras
i chyba wiecej nic ostanio jestem strasznym leniem. Wieczorkiem wypad do mamy bo jutro mam wizyte u hematologa
Ja przeciwnie wole sloneczko i gorac jak zimno snieg i deszcz. Istenieje duze prawdopodobienstwo ze zmieni mi sie to w tym roku
Ja dzisiaj w planach mam posadzenie kwiatkow, trzeba ladnie przyozdobic taras
Marcelinaa
No nie popadajmy ze skrajności w skrajność, ja też wolę słońce od śniegu
ale wolę też 22 stopnie ciepła maksymalnie a nie 30 i więcej 
Nie wiem ktora ja jestem ale witam sie równie radosnie jak Wy wszystkie.
U mnie tez piekny dzień będzie, lubię ciepło, ale bez przesady. Wentylatory stoją w gotowości.
Co do glukozy to mi nic nie pozwolili się napić, bo może to zmienić wynik, ale co laboratorium to inne opinie.
Tak się zastanawiam na praniem ciuszków itd. I mam pytanie w czym to pierzecie ? Wyczytałam pozytywne opinie o żelu Persil sensitive i wiem, że któraś z Was go kupiła. A tak poza tym to w czym inne ciężaróweczki piorą ??
A ha..... a kocyki nowe też pierzecie ?, bo ja się boję, że one po praniu nie będą tak ładnie wyglądać, a fajnie by było gdyby tak wyglądały chociaż na poczatku :-)
U mnie tez piekny dzień będzie, lubię ciepło, ale bez przesady. Wentylatory stoją w gotowości.
Co do glukozy to mi nic nie pozwolili się napić, bo może to zmienić wynik, ale co laboratorium to inne opinie.
Tak się zastanawiam na praniem ciuszków itd. I mam pytanie w czym to pierzecie ? Wyczytałam pozytywne opinie o żelu Persil sensitive i wiem, że któraś z Was go kupiła. A tak poza tym to w czym inne ciężaróweczki piorą ??
A ha..... a kocyki nowe też pierzecie ?, bo ja się boję, że one po praniu nie będą tak ładnie wyglądać, a fajnie by było gdyby tak wyglądały chociaż na poczatku :-)
Oli.B
Nie wiem ktora ja jestem ale witam sie równie radosnie jak Wy wszystkie.
Ja kocyki też piorę, jak są dobre to się nic z nimi nie dzieje :-)
Ja przy synku przetestowałam proszki: Jelp, Lovella a teraz ten żel Persil i on jest najlepszy ;-)
Ja piorę w loveli, jestem zadowolona, ale porównania nie mam, bo to nasze pierwsze dzieciątko... Zanim kupiłam poczytałam fora i Dziewczyny polecały właśnie lovele albo jelp, z tym, że na jelp narzekały, że ubranka szarzeją... O persilu dopiero teraz przeczytałam u Oli, z kocykami tak jak Oli pisze, ja piorę wszystko, jak jest dobrej jakości to nie ma prawa się nic stać :-) Brakuje mi tylko zapachu, ale podobno płyn do płukania lepiej wprowadzać stopniowo, nie w pierwszym miesiącu. A jak doświadczone mamy ???? Używałyście płynu do płukania przy noworodkach??
Witam slonecznie
Ja piore obecnie w dzidziusiu a plucze w silan sensitive. Wczesniej tez tak pralam. Niko obecnie ma stwierdzona (przez nas) alergie na BRYZE. Inne proszki nie wywoluja niepokojacych objawów.
Dzis nam sie moze uda pierwszy dzien w tym tygodniu bez gorączki mlodego, nareszcie antybiootyk zaczal dzialac
Ciesze sie bo wczoraj wygladal strasznie.
Milego dzionka - ja tez za goracem nie przepadam. No ale babie w ciazy nie dogodzisz
Ja piore obecnie w dzidziusiu a plucze w silan sensitive. Wczesniej tez tak pralam. Niko obecnie ma stwierdzona (przez nas) alergie na BRYZE. Inne proszki nie wywoluja niepokojacych objawów.
Dzis nam sie moze uda pierwszy dzien w tym tygodniu bez gorączki mlodego, nareszcie antybiootyk zaczal dzialac
Milego dzionka - ja tez za goracem nie przepadam. No ale babie w ciazy nie dogodzisz
reklama
LANA
Witam moje kochane ciężąróweczki :-)
U mnie dziś słonko trochę się chowa za chmurkami ale ogólnie ma być ładnie tylko wieczorem ma popadać.Uwielbiam ciepełko ja wogóle z tych ciepłolubych
Oli.B-ale się uśmiałam z tej smyczy na dachu
a co do tej sklerozy ciążowej to coś w tym jest ja zawsze taka poukładana o wszystkim pamietałam i wszystko pozapinane miałam na ostatni guziczek za wczasu a teraz masakra
taka roztargniona jestem mam jakiś opóźniony zapłon
a błędy w pisowni robie masakryczne
a taka dobra zawsze z ortografi byłam jakieś normalnie zaniki mam
U mnie dziś słonko trochę się chowa za chmurkami ale ogólnie ma być ładnie tylko wieczorem ma popadać.Uwielbiam ciepełko ja wogóle z tych ciepłolubych

Oli.B-ale się uśmiałam z tej smyczy na dachu