reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Tonya-przeszły mi te skórcze-chwała Bogu:tak:najwyraźniej to były te przepowiadające-ufff
Kwiatki na balkonie-bajka:-) w sobotę idę z mężem na ryneczek i tez ma mi zakupić kwiatki ja będę wybierać -mąż dźwigać i sadzić:tak:

reklama
6yhhhh 2wwwwww - to napisała moja kicia, która właśnie wlazła mi na klawiaturę :-)

Maciejki faktycznie pięknie pachną, ale nigdy ich na balkonie nie miałam. Fajny pomysł.

Lana dobrze, że skurcze przeszły. Mój M. też robił za tragarza, ale sadziłam sama - on sie na tym kompletnie nie zna :tak:

Idę na pocztę odebrać moją 170cm poduchę do spania - może noce wreszcie będą wygodnie przespane....

A my z M. kwiaty na balkon kupiliśmy 2 tyg. temu:-) On nie wierzył, że u nas wytrzymają z moim podlewaniem (albo jego brakiem) a tu buuum! Nawet już dwa zakwitły:-)

Witam!

A mnie dzisiaj jakoś tak dziwnie rwie z prawego boku brzucha . W sumie stało się to w nocy,bo wczoraj nic mnie nie bolało :-( chodzenie sprawia mi ból, spać mogłam tylko na lewej stronie. Zastanawiam się czy czasem nie przesadziłam wczoraj z tempem zakupów i przesiliłam brzuch? nawet do końca nie umiem określić co to jest..jakby bolesna kolka :-( buuuu

Ja też nie przepadam za prasowaniem,ale dla dzidzi wszystko :-)

Tonya - moja kicia też kocha włazić na komputer,ale teraz sobie smacznie śpi :-)

To na tyle... życzę Wam miłego dnia...

ja na ogrodzie się nie znam ale na szczęście jest to pasja mojego M.:)
A wczoraj pojechaliśmy kupić jakieś kwiaty do ogrodu to usłyszałam od teściowej " w końcu się Pani zainteresowała ogrodem" no comments

Taycia mnie tak często kłuje.. Zapytam jutro gina o co chodzi...

witam w piekne słoneczne południe!!!
Wy tak wszytskie o ciuszkach, remontach, przygotowniach , praniach itp ze aż wyrzutów sumienia dostałam bo ja jakoś jeszcze nic i nawet nie mam jakiegoś natchnienia aby cokolwiek zacząć ... remont jak dobrze pójdzie to w czerwcu może będę miała a zkupowe szaleństwo nie mam pojecia:zawstydzona/y:nawet nie chce mi sie zerknąc do szafy i sprawdzić co mi malusiego po bartku zostało a co by przydało sie kupić - a napewno coś bo bartek to zimorodek a tu lato to troszke co innego sie przyda;-)och leniuch sie ze mnie zrobił i tyle albo brak weny:angry:
ja dzis od 2 w nocy nie spie i ledwo na oczy patrze probowłam się zdrzemnąć jak z przedszkola wróciłam ale nie dało rady - jakos tak dziwnie a do tego zaczynają się problemy z żylami i bóle łydek:-(a do tego zauwazyłam, że przy kaszlu czy kichaniu xzaczeły sie problemy z nietrzymaniem moczu wrrrrrrrrrrrrr:szok: no to doktorku za dwa tygodnie będziemy mieli dużo do pogadania bo aguska zaczyna się "sypać" ...:p
pozdrawiam laseczki i miłego dzionka zyczę

dziewczyny, właśnie mnie koleżanka z pracy załamała- mówi do mnie- ooo widzę, że Ci się plamy wątrobowe na twarzy zaczynają.. zrób coś z tym bo Ci zostanie po ciąży :szok: tak patrze.. faktycznie lekko zażółciło mi się nad górną wargą :szok:

tak mówicie o tych balkonach i ogrodach- też powoli zakwiecam swoje tarasy:) ale bardzo powoli. A już prawie płot mam skończony w ogrodzie i niedługo zagonię szanownego małżonka do skopania ogrodu i zasiania trawki. Później coś będziemy sadzić. A od połowy czerwca trzeba będzie wyszykować pokoik. Ale czas szybko leci... czujecie to?
A jeszcze mąż do szpitala musi się położyć i oczywiście nie ma kiedy ...

zaczynają się problemy z żylami i bóle łydek:-(a do tego zauwazyłam, że przy kaszlu czy kichaniu xzaczeły sie problemy z nietrzymaniem moczu wrrrrrrrrrrrrr:szok: no to doktorku za dwa tygodnie będziemy mieli dużo do pogadania bo aguska zaczyna się "sypać" ...:p
pozdrawiam laseczki i miłego dzionka zyczę
agu_la- ja tez sie zacyznam obawiac o moje łydki :/ zaczyna mnie pobolewac na żyle w lewej łydce pod kolanem :/ I co na to??? jakies masci na zylaki mozna?? I nogi do góry??
A na nietrzymanie moczu to chyba tylko cwiczenie miesni Kegla pozostaje
Marcelina- neich ci lekarz da skierowanie na próbe watrobowa

reklama
dostałam na ostatniej wizycie takie coś CYCLO3Forte-bez recepty na te moje drętwienie nóg jak się poskarżyłam, że od tej kości ogonowej mi idzie ból
przepiszę wskazania:
leczenie objawów związanych z niewydolonością naczyń żylnych "uczucie ciężkości" nóg, ból, drżenie nóg,
pomocniczo w dolegliwościach bólowych związanych z żylakami odbytu
1 raz dziennie 2 kapsułki

Do góry