reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
dokładnie
Spis zostanie przeprowadzony równocześnie jako badanie pełne i badanie reprezentacyjne, na dwóch rodzajach formularzy. Badanie pełne ma składać się z 16 pytań. 20 proc. Polaków zostało wylosowanych do badań reprezentacyjnych, bardziej obszernych. Ta wersja zawiera średnio 60 pytań - w tym 16 ze spisu pełnego.

Fajnie, że jest wybór:) Jak ktoś chce u siebie ugościć Rachmistrza to może, a jak ktoś nie chce to ma opcję internetową...fajnie, że tak to wszystko trochę się ułatwia ludziom, PIT internetowy też super sprawa, mega oszczędność czasu:-)

Termometr pokazuje mi 17,5 w cieniu, a w słońcu na balkonie to chyba z 30 ... muszę o jakimś wiatraku pomyśleć bo się chyba ugotuję jak temp podskoczy...ale i tak jest super:-D

No to mnie namówiłyście:D spisałam się internetowo:D nie chcę tu rachmistrza.
A co do pogody to myślałam, że będzie ładniej, nie ma słoneczka ale jest ciepło. Drzwi na balkon już naprawione- czas oczekiwania 2 tygodnie. Właśnie kończy się pranko i będę mogła suszyć na podwórku:D NICE
Jadę dzisiaj do szpitala który jest 1 na mojej liście na dni otwarte. Będę wiedziała na co się nastawiać.
No i w końcu chcę zamówić leżaczki na taras:D skoro mam być kuleczką to przynajmniej będę się wygodnie wylegiwać z książką wiosną i latem.

Witam dziewczyny. Troche mnie nie bylo. U mnie dzisiaj o dziwo tez jest b. ladnie i slonecznie tylko wiaterek duzy wieje. Zaraz zabieram sie za delikatne porzadki swiateczne. Zycze udanego dnia.

akutan dzień możesz zaliczyć do udanych :) spis sporządzony, drzwi naprawione, pranko już prawie tez z głowy;) jak namierzysz jakieś fajne leżaczki na necie to daj znać, ja też się zastanawiam nad nabyciem, tylko mam wątpliwości czy jak się już ułożę to się potem podniosę:-)

A propos szpitala dominic, wera gdzie rodzicie, bo ja ciągle jestem niezdecydowana...

Witajcie:-)

U mnie słoneczko za chmurami, ale i tak jest cieplutko.

Anulek podniesiesz, podniesiesz- leżak niezastąpiona rzecz, sama niedawno zakupiłam:tak:

Dziewczyny czyli zarówno męża jak i siebie muszę spisać osobno tak? Też spiszę się przez internet:-)

Idę na kawkę !

reklama
Do góry