reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam sie pieknego ranka :)

No ladnie ledwo wstaly i juz o %:-p no w koncu 'piwo z rana jak smietana' ... byle bez przesady dziewuszki.:blink:
Ja to wlasnie wcinam bule z nutella.. wasy z zimnego mleka robie i ciesze jak glupi do sera z pogody ..ale co tam ,Marcelo po tej nutelli tak baraszkuje,ze zaraz chyba wyskoczy .:rofl2:

anulek82 to powodzenia w czwartek niech mlody/a sie ujawni i pochwali:) no i milego dnia z mezusiem dzisiaj zycze .
devi milego ogladania :)

reklama
Anulek a gdzie robisz usg? U Węgrzynowskiego? Trzymam kciuki, niech w końcu się dzidzia ujawni czy jest nim czy oną.:-)

Dokładnie tam Dominic:) byłaś może?? mi polecił mój gin, jak chcemy się upewnić, że serduszko na 100% zdrowe, poza tym mój nie ma 3/4d, więc mam taką małą nadzieję, ze się Dzidek ładnie ułoży do portreciku:)))wstępnie się ujawniło na synka, ale to było w 14 tygodniu, więc różnie to może jeszcze być...

Byłam. Bardzo fajny lekarz. Ale mój bąbel się tak nieciekawie ułożył, że filmu w 3d nie mamy bo i tak cały czas się chował i buźki nie chciał pokazać. No i najlepszy specjalista w Szczecinie w tej kwestii więc warto.:-)
Zmykam do pracki, trzymajcie się.

Witam:-)
U nas brak słoneczka dzisiaj... A zaraz muszę się zebrać w jedną całość, zapakować brzuchol w spodnie i mykam na jakieś zakupki, bo lodówka to niedługo będzie krzyczeć o jedzenie:-)

witam

anulek, dominic
dziewczyny ja też byłam w 13tc i w 20tc u Węgrzynowskiego bardzo dobry specjalista, jednak nagrania w 3d nie dostaliśmy bo mała nie chciała pokazać buzi ? a kto jest Waszym prowadzącym lekarzem ? DZisiaj o 17 mam wizytę :-)

pozdrawiam w tą piękną pogodę ;-)

Dominic tak też słyszałam, że najlepszy, dlatego idziemy :) miłej pracki ;)

Karolinkaz lodówka jak lodówka, pewnie Maleństwo dałoby Ci nieźle popalić jakby nie dostało swojego przydziału na czas;)))

Wera 86 nas prowadzi doktor Włodzimierz Tudaj, jesteśmy z niego bardzo zadowoleni, świetny człowiek, gdyby nie on to nie wiem jakby było...

Ahoj!
Ja pierdykam ! Te reklamy na tym forum mnie wykończą !

A tak w ogóle to jest super :-D a jaka pogoda... masakrycznie zarąbista !
Szkoda tylko.. że ja tu dziś do 18 tej :crazy: no ale jeszcze 15 dni !! :-D:-D

Dziś o 17 przychodzi do nas mój tato i tapetuje pokój Pindzi z moim małżem.
A o 19 - zaszczyt mnie kopnął jak cholera- przychodzi do nas rachmistrz :sorry2:

reklama
Marcelinaaa zleci, nawet się nie obejrzysz, głowa do góry:)) a Rachmistrzowie rzeczywiście grasują... ja trochę z obawy żeby mnie nikt nie nawiedzał póki męża nie ma, dokonałam spisu przez internet, wtedy podobno nie przychodzą...

Do góry