reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

czesc
piszecie o tych piwkach...hmm a ja 4 czerca wypije sobie odrobine winka- jedziemy na wesele mojej kuzynki i wtedy sobie na odrobine pozwole a tak to abstynencja totalna, ogolnie nie ciagnie mnie do alkoholu... ale gdyby ktos postawil przede mna martini ze spritem hmmm nie recze za siebie ;-)

u nas pogoda jak wczoraj - pieknie :happy:
a ja zbieram sie by wyskoczyc juz z pidzamy- ogarnac troche i sie juz z grubsza spakowac- jutro zaraz po usg jade do mamy i juz zostaje na swieta
co do usg - mam cicha nadzieje ze w koncu bedziemy wiedzieli kto daje mi czasem popalic...;-)
trzymajcie sie wieczorkiem odezwe sie jak bylo na spotkaniu z prawnikiem papap

reklama
Wera 86 mnie prowadzi dr Wojciech Kozik, jestem zadowolona. Wizyty u ginka nie są tak krepujące bo znakomicie rozładowuje napięcie.
Marelinaa dasz radę, byle do 18:-) Ja przynajmniej mam ten plus, że czas pracy mam nienormowany i nie muszę siedzieć bitych 8h w biurze. Bardzo mi to odpowiada. Są dni, że nie mam potrzeby wcale do biura zaglądać więc jest git. Lubię moją pracę.
Karolinkaz udanych zakupów;-)

Marelinaa dasz radę, byle do 18:-) Ja przynajmniej mam ten plus, że czas pracy mam nienormowany i nie muszę siedzieć bitych 8h w biurze. Bardzo mi to odpowiada. Są dni, że nie mam potrzeby wcale do biura zaglądać więc jest git. Lubię moją pracę.
też bym tak chciała :-) normalnie mi moja praca nie przeszkadza.. ale ostatnio w kółko albo ktoś jest chory, albo się dziewczyny namiętnie rzucają na wybieranie urlopów- bo jak pójdę to już nie będą miały jak- i ja muszę pracować za trzech..
Poza tym już taki leń we mnie wstąpił i po prostu mi się nie chce..
Albo często są takie dni, że się nudzę bo nie ma nic do roboty - a to to już w ogóle jest najgorsze.

heheh ja tez juz nas spisalm przez intente..5 min trwa i mamy z głowy..jak dobrze ze technika idzie do przodu :)
ja słyszałam, że tylko 20 % ludzi losowaniem będzie spisane przez rachmistrza.. więc olałam internet tym bardziej, że jeszcze tyle czasu zostało i nie sądziłam, że mnie takie szczęście spotka..

Marcelina- 20% ludzi ma byc tylko wyloswanym przez rachmistrza?? To ciekawe bo przeciez kazdy musi byc spisany..ciekawe jak to rozwiaza choc w sumie mi to bez róznicy :) ja swoj obywatelski obowiazek spełniłam :)

I z ciekawosci przypomne ze odmowa wziecia udziału w spisie podlega karze grzywny :)

a ja sie jeszcze nie spisalam, chetnie poczekam az ktos sie do mnie pofatyguje - przynajmniej sobie z kims pogadam jak ciagle sama jestem w domu ;-)

reklama
Do góry