reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Bishopka, albo wiesz co?:D właśnie nie pamiętam, czy faszerują Ciebie czy dziecko... ach ta pamięć:D w każdym razie, ktoś dostanie antybiotyk bez tego wyniku ;)

edit. anulek82, używałam jelpa od samego początku, niedawno przerzuciłam się na Lovelę. I po tym i po tym nic nie było:)

reklama
mucha_nie_siada trudno, zrobie i najwyzej mi podadza ten antybiotyk, bo głupio mi podwazac kompetencje lekarza :-) moze w pozniejszym czasie zrobi wymaz jeszcze raz, nie wiem, nawet nie pytalam, w kazdym razie dziekuje za odpowiedz.
anulek82 fajnie masz, ze ma juz w domciu łóżeczko, wiec moje obawy troche uspokojone. Co do proszku to dla syna pralam w lovelli a dla córki w jelpie i zaden nie uczulal przynajmniej moic dzieci, wiem tez, ze czasami w szpitalach, w prezencie daja takie probki proszku i wlasnie lovelli. Moja kolezanka ma syna alergika i wybiera wszystkie kosmetyki sensitive, nie wiem czy proszki tez takie sa. A ha, to prawda nowe ubranka trzeba przeprac, chco ja chyba tylko wyplukam je w plynie dla niemowlat.

devi mialam zapytac, bo widze, ze z Wrocka jestes, znasz moze hurtownie Bajka ? Ciekawa jestem jakie tam sa ceny, a jechac 40 km, by zrobic oczy chyba mi sie nie oplaca :-);-)

Bishopka, najwyżej zrób cichaczem przed porodem:D (na wynik czeka się tydzień - bo próbują coś wyhodować) Niestety ale konsekwencje zarażenia dziecka mogą być tragiczne, czasami nawet operacja maluszka pod narkozą...

Witam i ja :-) U mnie juz po wizycie, siusiak potwierdzony :-D
Gratulacje :-)
Anulek82 ja w Zdrojach. Mają certyfikat "Rodzić po ludzku", jednoosobowe sale, przy szpitalu działa szkoła rodzenia, koszt to 40 złotych za zajęcia czy jakoś tak. Mam dzwonić do położnej w połowie lipca i już się ugadywać na zajęcia.

Witam Was dziewczyny ;-) U nas pogoda sie wyklarowala jest cieplo slonecznie i przyjennie,
Ja dzis od rana na zakupach na swieta i ubranko w koncu sobie kupilam na swita ale wrzuce na odpowiedni watek, potem posprzatalm tacie mieszkanie na swieta ktore tam bede przygotowywac dla nas i mojego rodzenstwa< mamy w tym roku nie ma bo w pracy za granica> i ktos to musi zrobic... a tak poza tym to:
WItaj Wera;-)
Annki milo ze wrocilyscie po dlugiej przerwie;-)
Pflaume spoznione zyczonka rocznicowe:-)
Bishopka ciesze sie ze wizyta udana i malenstwo rosnie:-D i synus sie ukazal;-)
3 mam kciukasy za reszte wizyt i usg :-)
Co do piwka od czasu do czasu(rzadko) pozwalam sobie na karmi jedno ale juz mi sie zbrzydlo na swieta lech free z soczkiem sobie zapodam jak bedzie ciepelko;-)
co do rahmistrzow jeszcze nas nie nawiedzili;P
Co do zakupow typu lozeczko zazdroszcze wam my musimy kase jakos odlozyc ...
A ja odebralam wyniki z glukozy sa bardzo dobre:-)

Ostatnia edycja:
HEJKA KOBITKI:-) witam sie wtorkowo
Witam wszystkie nowe sierpnióweczki:-)
Czytam ,że spisujecie się przez neta-ja spisałam siebie,męża i córcie jakoś około 2 tyg.temu ,bo nie mam ochoty wpuszczać jakąś obcą osobę do chaty i odpowiadać na dziesiątki pytań a przez neta pytań tylko 15 :tak:
Co niektóre mamusi szaleja z zakupami typu łózeczka :-) -ja mam już też na oku łóżeczko,pościele i wózek ale łóżeczko i wózek kupię dopiero na początku lipca a teraz w maju kupuję pościele-2 komp.wanienke,kosmetyki ,butelki i takie tam inne .Wszystko oprócz wózka zamawiam na allegro ,bo chodzić nie bardzo moge po sklepach więc zostaje allegro a i tak o wiele taniej mi wyjdzie :-).
Rany wy też tak macie ,że tak sie cieszycie z każdej zakupionej rzeczy dla maluszka?????

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry