reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Tonya- a właśnie my możemy takie piwko bezalkoholowe, ono chyba coś tam jednak jakieś procenty ma?:)
Bo szczerze jak będzie gorąco to bym z chęcią takie zimne wypiła:D

reklama
Akutan na butelce jest informacja, że ma alkoholu poniżej 0,5% więc myślę, że raz kiedyś mała butelka nie zaszkodzi dla tych co piwko letnią porą cenią :-) Kilku butelek nie polecam, bo to już by mogło jakoś pewnie zadziałać na stężenie procentów we krwi

Myśle że raz na jakis czas piwo bezalkoholowe nie zaszkodzi, fakt zawiera ono 0,5 % alkoholu (lech free czy karmi, bo juz zywiec bezalkoholowy ponoc 1 %). Zabawne ale powiem wam że tyle procent alkoholu zawiera często kefir - po odpowiednim dojrzeniu też ma ok 0,5% alk, więc za chwile okazać by sie mogło ze nie mozemy tez pić kefiru w ciazy ;)), a ja go piję bo uwielbiam :-)

Ale mi smaka narobiłyście. Myślę, że też niedługo się skuszę na takie orzeźwienie:tak:

Wczoraj byłam na roczku i rozpływałam się na widok wina mhmmm:-p

Witam Dziewczynki:)
Baaaaardzo dawno mnie nie było, pewnie już żadna z was mnie nie pamięta, ale tak to się jakoś poukładało, jak nie szpital to czasu nie było, ale zawsze staram się zajrzeć do Was i dzięki temu jestem w miarę na bieżąco:)Synusiów widzę zatrzęsienie, ale Dziewuszki też się zaczynają ujawniać, ja Wam bardzo zazdroszczę, bo mój uparty Dzidek stanowczo odmawia zaprezentowania przestrzeni między nogami:/ nie chce i już! W czwartek mamy USG z Dopplerem to może zrobi rodzicom niespodziankę świąteczną i coś ujawni...bardzo bym chciała. Dziś zapowiada się piękny dzionek, a dla nas ważny bo mój K. wraca z 8 tygodniowego rejsu...

reklama
Dzień Dobry:)
wiedze ze tu alkoholowo sie zrobiło...jakas imprezka sie szykuje czy co??
Ja wczoraj na zakupach zakupiłam sobie 2 buteleczki lech free na świeta :) Jak bedzie cieplutko to napewno z checia wypije :)

Dziś o 15 idziemy podejrzec nasza gwaizde i nagrać koljeny filmik z Mikołajem w roli głównej :)

Ostatnia edycja:
Do góry