reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witaj Wera i widzę czekasz na dziewczynkę, super:tak:
Tonya odpoczywałam w cieniu i dlatego wydaje mi się to dziwne, ale naszczęście przeszło...kurcze ja sobie nie wyobrażam teraz leżeć na słońcu:no:

reklama
czesc
u nas w Gdyni tez piekna pogoda oby taka juz pozostala jak najdluzej, zabralam dzis malenstwo na spacer nad morze i zjedlismy pierwsze w tym roku lody z maszyny ;-)
pozalatwialam pare spraw: komornik, spoldzielnia
jutro na 15.30 mam spotkanie u dobrego prawnika- trzymajcie kciuki

do uslyszenia

czesc
u nas w Gdyni tez piekna pogoda oby taka juz pozostala jak najdluzej, zabralam dzis malenstwo na spacer nad morze i zjedlismy pierwsze w tym roku lody z maszyny ;-)
pozalatwialam pare spraw: komornik, spoldzielnia
jutro na 15.30 mam spotkanie u dobrego prawnika- trzymajcie kciuki

do uslyszenia

Powodzenia jutro !

Tworzę instrukcję użytkowania terenu zewnętrznego. Za jakiś miesiąc planujemy oddać naszą ostatnią inwestycję, gdzie m.in. i ja zakupiłam mieszkanko i gdzie przy dobrych wiatrach wprowadzę się pod koniec maja:-)

Czyli jednym słowem jest nad czym pracować, powodzonka. Nie ma to jak swoje M:)

A ja na all; znów powrócił u mnie temat wózka. Zastanawiam się czy ja kiedyś się na coś zdecyduję:eek:

reklama
Tonya odpoczywałam w cieniu i dlatego wydaje mi się to dziwne, ale naszczęście przeszło...kurcze ja sobie nie wyobrażam teraz leżeć na słońcu:no:

Najważniejsze, że przeszło :) Może to jeden z problemów wywołanych uciskiem macicy na przeponę Cię dopadł...

Wera witaj wśród nas :-)

Karolap powodzenia u prawnika!

Właśnie popijam moje pierwsze w tym sezonie piwko bezalkoholowe z sokiem (bez soku niestety było beznadziejne) i całkiem całkiem muszę przyznać...

Do góry