reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
czasem mi Go żal :-) o wszystkim musi za mnie pamiętać , jestem strasznie niezdecydowana, zastanawiam się 5 minut nad pytaniem "kawę czy herbatę?" wymyślam sobie problemy - jak np opisany ten wyżej, i jedyne o czym myślę to o wyprawce dla dziecka ;-)

Mi się pozmieniało w drugą stronę, jestem spokojniejsza, co nie oznacza, żejestem aniołkiem ale jak na mój temperament to jestem oazą. Ale wczoraj zrobiłam mojemu Ł. burę za to, że ni w ząb nie potrafiłam zrozumieć co do mnie mówi, nie mogłam sobie wyobrazić tego przekazu. Teraz taki głupiutki misiu się ze mnie zrobił. Logiczne myślenie 1. I tak się na niego wydarłam, a później przepraszałam pół wieczorka i miałam wyrzuty sumienia:(

Witam dziewczynki 'rano' :-)
Ja zaraz lecę do lekarza bo coś ostatnio mnie kłuje w klatce piersiowej... Wczoraj to myślałam, że na pogotowie będziemy dzwonić... No ale jakoś dałam radę zasnąć ;-) Zobaczymy co mi doktorek powie. Oby to nie było nic co dziecku będzie szkodzić :-(

a ja wczoraj miałam taki dzień, że rano się rozryczałam bo pies pił wodę i nachlapał :-D
potem popołudniu ryczałam bo mały mi wylał miskę brudnej wody (po myciu okien) nie zdążyłam złapać. Ryczałam z godzinę :-D
A potem K przyniósł mi kwiaty jak wrócił z pracy i mim przeszło.

reklama
Do góry